Zwangerschaps fotoshoot

Een moment opname was nog nooit zo letterlijk. Zwangerschap fotografie is een vak apart. Alleen met de mooie buik of samen met papa of mama to be. Onze fotograven maken een uitgebreide reportage met verschillende licht opstellingen en sferen Zie jij het al helemaal voor je en heb je specifieke wensen? Wij vinden het altijd tof om nieuwe dingen uit te proberen.

Zullen we?

Tips

Timing

De beste tijd om een zwangerschapsfotoshoot te doen is tussen de 32 en 38 weken van je zwangerschap. Rond deze tijd is je buik mooi rond. Plan je de shoot eerder? Dit kan, maar dan is er een kans dat je buik nog niet mooi rond is. Als je het juist later plant, loop je de kans dat je de shoot moet afzeggen als de baby te vroeg wordt geboren

Kleding

Neem een strakke jurk mee of kleding die je buik accentueert. Wat ook tof is, is om een witte- of spijkerblouse mee te nemen. Lingerie of een kante kimono zijn ook heel mooi. Houden jij en je partner liever al je kleren aan? Iets wat matcht komt altijd leuker uit op de foto.

De mooiste herinnering

De zwangerschap vliegt voorbij. Voor je het weet ben je een jaar verder en sta je ervan te kijken dat je de eerste verjaardag viert. Daarom is een zwangerschaps shot perfect om die mooie tijd nooit te vergeten!

Volg ons!

©2016-2019 YOfoto B.V.
KvK 73027235

“Wij maken gewoon, echt speciaal.”

Klantenservice
Algemene Voorwaarden