Zakelijke fotografie

Bij YOfoto kunt je ook zeker terecht voor zakelijke foto’s. een standaard LinkedIn foto? Een zakelijke fotoshoot bij ons is veel meer dan dat. Wij gaan op zoek naar wat jij het liefste wilt uitstralen als je zakelijke zelf. Of je nou de directeur bent van een bank of kunstzinnig creatieve coach, ons kundig personeel gaat er voor zorgen dat je er uit spat. Ook maken we bijvoorbeeld portretfoto’s voor uw website. Heb je bepaalde voorbeelden? Geef het vooral aan bij onze fotografen!

Zullen we?

Tips

Zakelijke foto's voor media

Als je opzoek bent naar foto’s voor specifieke media zoals een website, geef dit dan aan bij het begin van de shoot. Hier kunnen wij onze stijl en licht aanpassen aan de vereiste van de te gebruiken media. Zo heeft een LinkedIn foto misschien een heel andere stijl of verhouding nodig dan foto’s voor je eigen website. Zo komen we samen tot de beste oplossingen!

Kleding & Accesoires

Neem verschillende sets kleding mee. Zeker als je nog niet helemaal weet wat je wilt uitstalen. Denk ook aan sieraden of haaraccessoires. Als je thema foto’s wilt maken voor bijvoorbeeld je website, is het handig ook attributen zoals een telefoon of laptop mee te nemen.

Inspiratie

Wij hebben uiteraard genoeg ideeën om mee te poseren, en te helpen met hoe en waar je moet staan. Maar, als jullie zelf foto’s hebben gezien die je erg mooi vind, neem ze dan vooral mee en laat ze aan de fotograaf zien als inspiratie!

Volg ons!

©2016-2019 YOfoto B.V.
KvK 73027235

“Wij maken gewoon, echt speciaal.”

Klantenservice
Algemene Voorwaarden