New Born & Baby’s

Zo lief en klein, dat zullen ze maar een keer zijn. Of de kleine nu een paar weken oud is of al een half jaartje, in onze studio’s werken wij met professionele fotografen/assistenten die weten hoe ze het beste deze kleintjes kunnen vastleggen. Met een groot scala aan kleedjes en kussens maken we er een mooie uitgebreide reportage van die je voor altijd bij je kan houden.
Het verschil tussen New Born en Baby is dat een New Born shoot vaak in de eerste paar weken gebeurt waar in de kleine nog vaak slaapt. Het doel is ook om de New Born slapend vast te leggen. Bij een Baby (van 1 tot 6 maanden) is het vooral super leuk om ze natuurlijk wakker en lachend op de foto te hebben. Op deze leeftijd horen ze al meer je stem en reageren ze makkelijker. Ook kan de kleine op zijn buikje liggen en zijn hoofdje al een beetje optillen.

Zullen we?

Tips

Maak het ze gemakkelijk!

Zorg dat de baby lekker gegeten heeft voor de shoot en de luier is verschoond. 

Slapende foto's

Wil je graag een slapen de baby? Boek dan rond zijn slaaptijd en zorg dat je hem niet meer hoeft om te kleden voor de shoot. Hier worden ze meestal wakker van.

Inspiratie

Wij hebben uiteraard genoeg ideeën om mee te poseren, en te helpen met hoe en waar je moet staan. Maar, als jullie zelf foto’s hebben gezien die je erg mooi vind, neem ze dan vooral mee en laat ze aan de fotograaf zien als inspiratie!

Volg ons!

©2016-2019 YOfoto B.V.
KvK 73027235

“Wij maken gewoon, echt speciaal.”

Klantenservice
Algemene Voorwaarden