Kinderen

Bij YOfoto is een kinderfotoshoot een feestje. Bij ons kan je echt kind zijn. Lekker spelend op de foto of lachen om papa’s gekke grappen. In onze studio hoeft het niet zo serieus. Soms vinden kinderen het best wel spannend om zo in de spotlight te staan, breng het dan ook vooral als een leuke ervaring. Ons team probeert deze shoots altijd zo gezellig en leuk mogelijk te maken voor jonge kinderen.

Zullen we?

Tips

Overleg met je partner

Kleine kinderen snappen nog niet helemaal wat er gaat gebeuren tijden een echte fotoshoot. Probeer het leuk en gezellig te houden en ze een beetje voor te berijden op wat er gaat gebeuren.

Kleding

Als ze met vriendjes/vriendinnetjes of broertjes/zusje op de foto gaan, is het een leuke mogelijkheid om matchende kleding aan te trekken. Dit hoeft niet perse dezelfde kleding te zijn, maar bijvoorbeeld matchende of complimentaire kleuren.

Inspiratie

Wij hebben uiteraard genoeg ideeën om mee te poseren, en te helpen met hoe en waar je moet staan. Maar, als jullie zelf foto’s hebben gezien die je erg mooi vind, neem ze dan vooral mee en laat ze aan de fotograaf zien als inspiratie!

Volg ons!

©2016-2019 YOfoto B.V.
KvK 73027235

“Wij maken gewoon, echt speciaal.”

Klantenservice
Algemene Voorwaarden