Loveshoot & Koppels

Wat leuk dat jullie samen bij YOfoto langs willen komen voor een echte Love shoot. In de studio leggen we altijd de perfecte dynamiek vast tussen stellen Echt zo als jullie zijn als koppel. Dus willen jullie lol maken, vet romantisch op de foto of willen jullie juist een paar stoere portretten? Onze fotograven weten van elke wens een unieke reportage te maken. #couplegoals

Zullen we?

Tips

Overleg met je partner

Je kan loveshoots op allerlei manieren schieten. Willen jullie een lieve, spontane shoot die jullie intimiteit vastlegt? Of gaan jullie toch liever voor de stoere ‘team’ stijl zoals in de foto hieronder? Het kan nooit kwaad te overleggen met je partner wat hij of zij mooi vindt, hierdoor kunnen we een nóg mooiere shoot maken.

Kleding

Trek iets aan wat een beetje matcht. Dit hoeft natuurlijk niet alla ANWB stelletje maar het is wel tof om je kleding of stijl op elkaar aan te passen.

Inspiratie

Wij hebben uiteraard genoeg ideeën om mee te poseren, en te helpen met hoe en waar je moet staan. Maar, als jullie zelf foto’s hebben gezien die je erg mooi vind, neem ze dan vooral mee en laat ze aan de fotograaf zien als inspiratie!

Volg ons!

©2016-2019 YOfoto B.V.
KvK 73027235

“Wij maken gewoon, echt speciaal.”

Klantenservice
Algemene Voorwaarden