Dieren

Samen met je viervoeter. Je maatje. Echt een deel van het gezin. Bij YOfoto komen er heel wat dieren over de vloer. Er is niks zo onvoorspelbaar als een dierenfotoshoot. Door onze kundige fotograven word het altijd een succes. Dus wil je samen of juist een prachtig portret van je huisdier, we maken in onze studio genoeg foto’s om uit te kiezen.

Zullen we?

Tips

Vreemde omgeving

Dieren zijn vaak wat voorzichtig als ze in een vreemde ruimte zijn. Houd er rekening mee dat we gaan flitsen en dat als uw huisdier normaal ook al wat angstig is, het lastig kan worden. Dieren koekjes/snoepjes zijn het perfecte chantage materiaal tijdens de shoots. In samenwerking met de baasjes wordt het bij ons altijd een succes.

Ontspannen beginnen

Het is erg aan te raden je dier van tevoren even uit te laten, of wat drinken te geven zodat ze ontspannen kunnen beginnen. In de studio mogen de dieren los zodat ze kunnen wennen aan de omgeving in hun eigen tempo. We forceren diren nooit voor een foto, we nemen de tijd!

Inspiratie

Wij hebben uiteraard genoeg ideeën om mee te poseren, en te helpen met hoe en waar je moet staan. Maar, als jullie zelf foto’s hebben gezien die je erg mooi vind, neem ze dan vooral mee en laat ze aan de fotograaf zien als inspiratie!

Volg ons!

©2016-2019 YOfoto B.V.
KvK 73027235

“Wij maken gewoon, echt speciaal.”

Klantenservice
Algemene Voorwaarden