Steam Deck-problemen Elden Ring moeten volgende week opgelost zijn door patchDat meldt Valve-codeur Pierre-Loup Griffais via Twitter. Hij zegt dat “hevige haperingen” spelen wanneer den Steam Deck op den decor assets streamt, watten voort ene komende patch verholpen moeten wordt. Er is nog geen datum voordat den patch vertrouwd.

“Ie graphics-team werkt hard aan ie optimaliseren van Elden Stadionring voordat Steam Deck”, luidt den tweet. “Oplossingen voordat hevige haperingen diegene spelen gedurende ie streamen van assets op den decor zullen volgende week vacant zijn ter ene Proton-release.”

Proton is den compatibiliteitslaag tussen den Steam Deck plus Windows, waarmee gebruikers ie Microsoft-besturingssysteem plus bijbehorende games kunnen permitteren werken via den Linux-versie diegene op Valves handheld draait. Er is reeds ene ‘Experimental’-versie van den patch vacant via Proton voordat tests.

Pc-spelers stappen tegen soortgelijke problemen aan, waardoor ie erop lijkt nep den haperingsproblemen aan den spel zelf ligt plus noch aan Steam Deck. Griffais erkent dat, maar zegt zowel dat “ie nog steeds mogelijk is wegens [de game] te optimaliseren ter den verschillende driver-lagen”.Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader