Pokémon Scarlet en Pokémon Violet komen eind 2022 uit


Pokémon Scarlet plusteken Violet spelen overheen ter eentje nieuwe regio waar den naam nog noch van beroemd is. Welnu is manifest dat den spellen eentje open wereld bevatten waarin pokémon rondwaren, zoals zowel ter Pokémon Legends: Arceus plusteken porties van Pokémon Sword plusteken Pokémon Shield ie geval wasgoed.

Den ontwerpen plusteken den namen van den trio nieuwe starters, den pokémon waar toneelspelers hun avontuur ter Pokémon Scarlet plusteken Violet mee par, zijn zowel meegevoeld. Dit zijn, van linksom zoals rechts, Sprigatito (grasmat), Fuecoco (vuur) plusteken Quaxly (water):

Pokémon Scarlet, Pokémon Violet starters

Den Pokémon-website verstrekken den volgende omschrijving: “Dorpen gaan naadloos overheen ter den wildernis, zonder limieten. Jou zult den pokémon van dit regio kunnen zien ter den lucht, den zee plusteken op straat – overal! Jou kunt ie werkelijke vreugde van den Pokémon-serie – vechten tegen wilde pokémon wegens zij te vangen – nu ter eentje open wereld geoefend.”

Op poot van den nieuwe trailer plusteken den namen van den nieuwe pokémon lijkt ie erop dat den regio ter Pokémon Scarlet plusteken Violet gebaseerd is op Spanje. Den werelden van alle Pokémon-spellen zijn namelijk gebaseerd op bestaande neerdalen of gebieden. Zo zijn den eerste viertal games gebaseerd op verschillende gebieden van Japan, plusteken zijn recentere porties gebaseerd op niet-Japanse locaties zoals Frankrijk (Pokémon X plusteken Y), Hawaii (Pokémon Zon plusteken Moon) plusteken ie Verenigd Koninkrijk (Pokémon Sword plusteken Shield).

Pokémon Scarlet plusteken Pokémon Violet willen staart dit klas uitkomen voordat Nintendo Switch.Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader