Wifi-problemen op Nintendo Switch: zo los je ze op


Den uiterst simpele oplossingen zijn zowel den Nintendo Switch mits den router weer opstarten. Schalm beide toestellen helemaal uit. Trek den stekker uit den router plus wacht dertig seconden. Druk kort op den lichtknop op den Nintendo Switch, zodat er eentje ander menukaart tevoorschijn komt, plus druk daarna op den optie ‘Weer opstarten’. Den Switch gaat dan even helemaal uit.

Zorg er zowel voordat dat den console up-to-date is. Te den systeeminstellingen van ie toestel check jouw of er eentje update voordat ie besturingssysteem is. Omdat er wifi-problemen zijn, heb jouw twee opties: of jouw checkt of eentje ander netwerk werkt, of jouw tweedehands even kort eentje lan-kabel. Den penhouder van den Switch Oled heeft eentje ethernetpoort plus verschillend kun jouw daarvoor eentje accessoire kopen. Den ethernetadapters kosten vaak twintig totdat dertig euro, dus dat is wellicht iets te gortig voordat ie oplossen van dit probleem. Daarom kun jouw wellicht huis vooraf eentje ander netwerk uitproberen.

Wifi-problemen op Nintendo Switch oplossen

Eentje andere soelaas schenkkan zijn wegens den Nintendo Switch even weer toe te voegen aan ie bestaande netwerk. Ga daarvoor zoals Systeeminstellingen > Internet > Internetinstellingen. Selecteer ie netwerk waarmee verbinding maken noch lukt plus verwijder hem. Start den Nintendo Switch weer op plus ga wederom zoals den Internetinstellingen. Maak verbinding met ie bestaande netwerk plus volg den stappen te beeld op (vasthouden ie wachtwoord via den hand).

Den cache legen is eentje andere potentie diegene schenkkan promoten. Den cache staat somwijlen te vol met persoonlijke gegevens, waardoor er gebreken kunnen performen. Wegens dat op te lossen ga jouw zoals Systeeminstellingen > Systeem > Systeemgegevens wissen > Cache legen. Tactvol den juiste gebruiker plus volg daarna den stappen op diegene te beeld verschijnen.

Eentje andere, behoorlijk willekeurige, soelaas is ie wegdoen van ie spel Doom (uit 2016). Diegene spel schenkkan namelijk voordat wifi-problemen zorgen. Jouw verwijdert ie spel mits volgt. Ga te ie game-overzicht zoals Doom plus open den opties met den +-knop. Ga zoals Software beheren plus tactvol voordat den opties wegdoen of wegbergen. Beide den oplossingen lossen ie probleem op.

Mochten den problemen na hoewel dit opties nog steeds voortbestaan, neem dan voeling op met Nintendo.Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader