Nintendo haalt Super Smash Bros. uit gametoernooi EVO 2022EVO is eentje van den grootste vechtgametoernooien van ie klas, waarbij duizenden mensen samenkomen wegens den uitgelezene esporters – plus slechtste, vermits íédereen mee mogen tenuitvoerleggen – te zien vechten. Er staan pakweg tien games op den programma, maar Super Smash Bros. is ginds ter 2022 noch eentje van.

Via Twitter meldt ie tornooi dat “Super Smash Bros. noch terug zou wenden”. Sinds 2007 wasgoed Smash Bros. eentje vast onderdeel van ie tornooi, maar Nintendo heeft priv wegens er noch meer aan mee te werken plus den spel uit ie tornooi te halen. “Wij hopen dat wij den Super Smash Bros.-community ter den toekomst weer kunnen vieren [met Nintendo]”, aldus den toernooiorganisatie.

Dit televisiejournaal volgt op Nintendo’s bekendmaking vorig klas wegens zelf Super Smash Bros. Melee- plus Ultimate-toernooien te organiseren, samen met den organisatie Panda Global. Ie volgt zowel op Sony’s overname van ie EVO-toernooi, watten mogelijk eentje rol speelt via Nintendo’s besluit wegens Smash Bros. uit EVO te weren.

Nintendo heeft nog noch op ie televisiejournaal gereageerd. Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader