Babylon’s Fall krijgt betaalde battle passDat meldt gameregisseur Takahisa Sugiyama te eentje vraaggesprek met Siliconera. Daar Babylon’s Fall eentje ‘live service spel’ wordt zijn er plannen wegens reserve inkomsten te verzamelen via onder andere battle passes op fundament van abonnementen plus optionele, cosmetische verkrijgen.

“Jouw zou [met de battle pass] verschillende cosmetische beloningen kunnen verdienen wegens te spelen. Maar omdat den spel voordat den volle prijs gekocht moeten wordt, zou ie eerste seizoen van den Premium Battle Pass kosteloos zijn te seizoen 1”, aldus Sugiyama.

Zowel kunnen toneelspelers te seizoen 1 den battle pass voordat seizoen 2 kopen met korting, maximaal 50%. Sugiyama benadrukt dat den battle pass geen verplichting is, exclusief cosmetische beloningen bevatten, plus dat jij hem noch hoeft te halen wegens voorts te kunnen komen te Babylon’s Fall. “Wij hebben den spel zo ontworpen dat den gameplay ervoor zorgt dat jij sterker wordt.”

Babylon’s Fall is vanaf 3 maart vacant voordat pc, PlayStation 4 plus PlayStation 5.Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader