Valve denkt al na over mogelijke opvolger van de Steam Deck


Dat meldt directeur Gabe Newell te ene vraaggesprek met Edge Tijdschrift, waar vervolgens quotes van online werden plaatsen onderbrak PC Gamer. Te ie vraaggesprek spreekt hij zijn verwondering uit overheen ie waarheid dat den duurste versie van den Steam Deck den populairste is.

“Daarom vinden wij ie immermeer massaal wegens iets uit te brengen. Wij leren ginds veel van, plusteken dat helpt onzerzijds via ie overpeinzen overheen den Deck 2.” Newell liet weten dat onderbrak den populariteit van den duurste versie van den Steam Deck, consumenten kip hebben toestaan weten dat zij ene zo uitdrukkelijk mogelijk toestel willen.

Weliswaar moeten ene mogelijke Steam Deck 2 noch inclusief wegens meer volume onder den motor gaan. “Wij gaan zowel loeren zoals watten voordat mogelijkheden mobiliteit onzerzijds geven ten opzichte van ene traditionele desktop of laptop.” Daarbij lijkt Newell te hinten dat hij zoals mogelijkheden wil zoeken wegens ene nieuwe Steam Deck geschikt te maken voordat vr-gaming – iets dat op dit ogenblik noch met den Steam Deck schenkkan.

Den voorgerecht lading Steam Decks wordt vanaf 28 schrikkelmaand verstuurd. Mensen diegene nu ene Steam Deck voorbehouden, kunnen hem op zijn vroegst stap te den tweede tweede van dit klas te ontvangst nemen.


 • Elden Ring

  Hoogtepunten: Elden Stadionring, PS VR2 plusteken den PlayStation Plus-games van maart 26 schrikkelmaand 2022 09:02


 • Kosteloos Portal-spin-off Aperture Desk Job onthuld 26 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Ie is makkelijk wegens Nintendo voordat lief te nemen 26 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Achterzijde van het officiële dockingstation van de Steam Deck

  Officiële dock van Steam Deck verschijnt stap te den voorjaar 26 schrikkelmaand 2022 07:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Watten spelen wij dit weekend? 26 plusteken 27 schrikkelmaand 25 schrikkelmaand 2022 17:02Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader