Tencent heeft de uitgever van King's Bounty gekocht


Dat hebben den bedrijven aangekondigd. Den overeenkomst, waarbij Tencent alle waardepapieren van 1C Entertainment heeft gekocht, worden te november vorig schooljaar gesloten. Te den komende zes maanden moeten 1C wordt hernoemd, maar meer details daarvan zijn er nog noch. 1C Entertainment is den verspiller van King’s Bounty, IL-2 Sturmovik plus Men of War.

Tencent investeert den laatste jaren op uitgestrekte schelp te den game-industrie. Voorheen dit week kondigde ie nering aan Nightingale-ontwikkelaar Inflexion Games te hebben gekocht. Andere bedrijven waarin Tencent heeft geïnvesteerd, zijn onder andere Sumo Digital, Remedy, Epic Games, Ubisoft, Dontnod, PlatinumGames, Riot Games, Turtle Rock Studios plus Funcom.


  • Valve denkt alhoewel na overheen mogelijke opvolger van den Steam Deck 26 sprokkelmaand 2022 09:02


  • Elden Ring

    Hoogtepunten: Elden Stadionring, PS VR2 plus den PlayStation Plus-games van maart 26 sprokkelmaand 2022 09:02


  • Kosteloos Portal-spin-off Aperture Desk Job onthuld 26 sprokkelmaand 2022 08:02


  • Ie is makkelijk wegens Nintendo voordat lief te nemen 26 sprokkelmaand 2022 08:02


  • Achterzijde van het officiële dockingstation van de Steam Deck

    Officiële dock van Steam Deck verschijnt stap te den voorjaar 26 sprokkelmaand 2022 07:02Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader