'Microsoft en Obsidian overwegen vervolg op Fallout: New Vegas'


Dat claimt verslaggever Jeff Grubb te hebben vernomen, zo meldt hij tijdens zijn betaalde Giant Bomb-show (uitgetypt om VGC). Obsidian ontwikkelde zowel den eerste Fallout: New Vegas plus is tijdelijk onderdeel van Microsoft. Daarnaast is Bethesda, den licentiehouder van Fallout, tijdelijk zowel eigendom van Microsoft.

Grubb meldt: “Ie is nog hevig vroegtijdig, maar mensen zijn begonnen aan gesprekken met den woorden ‘Obsidian’ plus ‘New Vegas 2’. Ie zullen nog welnu jaren duren (voordat ie spel uitkomt). Maar er is te ieder geval interesse plus er wordt gesprekken gehouden wegens dit voordat jawel te krijgen. Veel werknemers van Microsoft denken dat dit gaat slagen plus velen willen ie mogelijk maken.

Fallout: New Vegas verscheen te 2010 plus wasgoed eentje soort splitsing tussen eentje voortzetting op plus eentje spin-off van Fallout 3. Den spel worden gezegend wegens diens originele setting plus narratief.


 • Header-artwork van Elden Ring

  Watten spelen wij dit weekend? 26 plus 27 schrikkelmaand 25 schrikkelmaand 2022 17:02


 • Screenshot van een AMD-presentatie met Dr. Lisa Su en een teaser van de eerste Zen 4-cpu (Ryzen 7000) op 5 nm procedés.

  Ryzen 7000-desktopprocessoren bevatten mogelijk RDNA 2-gpu 25 schrikkelmaand 2022 16:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Bandai Namco verontschuldigt zichzelf voordat prestatieproblemen Elden Stadionring 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • This War of Mine The Little Ones

  This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Nintendo Switch online service NES

  Update voordat diverse Nintendo Switch Online-games uitgebracht 25 schrikkelmaand 2022 14:02Wel

Plaats een reactie

ajax-loader