Hoogtepunten: Elden Ring, PS VR2 en de PlayStation Plus-games van maart


Den nieuwe hoofdredacteur van Gamer.nl: Jacco Peek

Den kogel is voort den kerk: vanaf volgende week ben ik den nieuwe hoofdredacteur van Gamer.nl. Prettig!

Hoofdredacteur van Gamer.nl, wát ene eer. Aan ie stuurroer staan van den grootste gamewebsite van den Benelux brengt natuurlijk ene uitgestrekte verantwoordelijkheid met zichzelf mee, plusteken tegelijkertijd is ie den mooiste werkkring ter wereld.

Voordat mij subjectief is Gamer.nl steevast den uiterst volwassen plusteken complete – plusteken ermee den lieve – gamewebsite geweest. Er is ruimte voordat analyses van uitgestrekte overnames, interviews met kleine Nederlandse ontwikkelaars plusteken onderbelichte zaken te den game-industrie. Maar er is zowel positie voordat liefdesbrieven, klaagzangen plusteken ene top 25 waar elk schooljaar discussies (virtuele vuistgevechten totdat den dood) aan vooropgaan. Dát is Gamer.nl, plusteken dat zullen zowel zeker zo blijven.

Lees voorts

Jacco

Street Fighter 6 officieel aangekondigd

Capcom heeft Street Fighter 6 officieel aangekondigd

Afgelopen week gingen er alhoewel geruchten dat den onthulling tijdens den Capcom Voor Tour 2021 Season Final zullen plaatsvinden plusteken dat is dan zowel gebeurd. Capcom noemt ie spel “den toekomst van vechtspellen”.

Den teaser schenken nog weinig details overheen ie spel. Den personages Ryu plusteken Luke zijn te zien. Volgens Capcom volgt dit zomer meer verwittiging overheen den spel. Ie is zowel noch beroemd op welke platforms Street Fighter 6 verschijnt; voort ene overeenkomst met Sony verscheen Street Fighter 5 ge op PlayStation 4 plusteken pc.

Lees voorts

Street Fighter 6

Gezicht van Master Chief wordt getoond te Halo-televisieserie

Ie gezicht van Master Chief wordt te den volgende Halo-televisieserie getoond.

Dat heeft Kiki Wolfkill van 343 Industries bekendgemaakt te ene gesprek met IGN. “Ik denken dat wij ene subjectief vertelsel rondom personages willen zei. Waarna wij ie vertelsel uitdiepten, worden manifest dat wij den persoon onder den hoofdbescherming plusteken te ie pak willen kunnen zien.”

Wolfkill laat er geen twijfel overheen existentie: “Jou gaat zijn gezicht zien.” Zij heeft er onbegrip voordat dat noch alle ventilatoren ie gezicht van Master Chief willen zien – dit gebeurt namelijk zowel te et te den games – maar weliswaar is ie relevant voordat ie vertelsel. “Wij respecteren alle meningen – zowel den mensen diegene Chiefs gezicht willen zien indien den mensen diegene dat noch willen. Maar wegens ie vertelsel is ie relevant wegens ene connectie met Master Chief te maken plusteken dat betekent dat wij zijn gezicht voordoen.”

Lees voorts

Master Chief

Sony onthult vormgeving PlayStation VR2

Sony heeft ie ontwerp van den PlayStation VR2 plusteken ie den ‘laatste versie’ van bijbehorende controllers onthuld te verschillende plaatje’s.

Ter linie met den PlayStation 5 plusteken den PlayStation VR2 Sense-controller is den vr-bril zelf vormgegeven met witten plusteken zwarte tinten. Sony benadrukt ie ‘tournee’ uitwendig van den bril, dat wasgoed onder den controllers moeten voetstappen.

Den opvallendste nieuwe kenmerk van den bril is ene ventilatiesysteem dat ie rector van toneelspelers zakelijk houdt. Dankzij ene ‘luchtstroom’, diegene Sony vergelijkt met diegene te den PlayStation 5, zullen lenzen van den bril noch kunnen beslaan tijdens ie spelen.

Lees voorts

PlayStation VR 2

Sony ziet Uncharted-film indien start van nieuwe franchise

Sony noemt den schrede te den Verenigde Staten uitgekomen verfilming van Uncharted ie start van ene nieuwe filmfranchise.

Dat meldt Sony Pictures-baas Tim Rothman te ene e-mail zoals werknemers. “met meer dan 100 miljoen dollar wereldwijd te één weekend plusteken ene Rotten Tomatoes-score van 90 procent onder ie publiek, is Uncharted ene nieuwe kasstuk plusteken filmfranchise voordat ie concern.”

Rothman noemt ie welslagen van den Uncharted-film “ene uitgestrekte zege voordat elke divisie van ie concern”. Hij prijst ie welslagen tijdens ie maken van den speelfilm ondanks den uitdagingen rondom corona.

Lees voorts

uncharted

Guerrilla Games brengt patch 1.05 Horizon Forbidden Westelijk uit

Guerrilla Games heeft den eerste patch van Horizon Forbidden Westelijk uitgebracht. Patch 1.05 lost vooral problemen onder hoofd- plusteken zijmissies op.

Den volledige opsomming met verbeteringen plusteken aanpassingen is voort Guerrilla op Reddit gepubliceerd. Den ontwikkelaar zegt daarbij nog te loeren zoals voorheen gemelde grafische problemen plusteken specificeert diegene nu zowel.

Ie gaat hierbij wegens problemen diegene verwant zijn aan camerabeweging. Toneelspelers rapporteerden onder andere fluctuaties te lichtsterkte, problemen met glinsteringen plusteken wisselingen te kleurverzadiging zodra zij den camera bewogen.

Lees voorts

horizon forbidden west

Elden Stadionring is ene meesterwerk voordat den minderheid

Elden Stadionring is Dark Souls 4. Elden Stadionring is ene soort Zelda: Breath of the Wild. Elden Stadionring is toegankelijker dan uiteindelijk. Dit drietal uitspraken heb ik den afgelopen maanden meermaals gehoord, somwijlen uit mijn inherent mond. Ter zekere zin is ie iedereen waar, maar voornamelijk is Elden Stadionring vooral Elden Stadionring, ene spel dat mij zo innig zijn wereld te trok dat ik er zowel ’s nachts te leger nog rondliep.

Elden Stadionring leent ene heleboel van Dark Souls plusteken ene ietsje van Bloodborne plusteken Sekiro. Met den blauwdrukken van diegene games te handen is FromSoftware gaan construeren plusteken construeren. Ie resultaat is ene reusachtig goede openwereldgame diegene zowel qua schelp indien detail ene onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor zowel afschrikt.

Lees hier den volledige review

Header-artwork van Elden Ring

Den PlayStation Plus-games van maart zijn beroemd

Sony heeft den PlayStation Plus-games van maart bekendgemaakt.

Vanaf 1 maart zijn den games kosteloos te claimen voordat PlayStation Plus-leden. Zo is Ghost of Tsushima: Legends zowel via PS5 indien PS4 te te halen, ene coöperatieve multiplayerervaring gebaseerd op Ghost of Tsushima. Zowel den PS5-game Ghostrunner, waarin toneelspelers met ene katana vijanden te stukken hakken, is te claimen.

Qua PlayStation 4-games gaat ie wegens Ark: Survival Evolved – den populaire survivalgame – plusteken Team Sonic Racing – ene racegame met Sonic plusteken gerelateerde personages te den titelrol. Meer verwittiging overheen alle games is op PlayStation Blog te oplezen.

Xbox Live Games With Gold voordat maart bevestigd

Den games diegene te maart vacant komen voordat Xbox Live Gold-leden zijn bevestigd.

Den gelekte games diegene te maart kosteloos te claimen zijn voordat Gold-leden zijn tussentijds bevestigd. Ie gaat wegens den volgende titels:

-The Flame te the Flood (1 totdat plusteken met 31 maart)

-Street Power Soccer (16 maart totdat plusteken met 15 april)

-Sacred 2: Fallen Vishaak (1 totdat plusteken met 15 maart)

-SpongeBob’s Truth or Square (16 totdat plusteken met 31 maart)

Bekijk trailer

PlayStations Spel Pass-concurrent komt mogelijk straks uit

Den mogelijke Spel Pass-concurrent waar Sony volgens geruchten aan werkt, zullen ergens straks uit kunnen komen.

Dat claimt reporter Jeff Grubb tijdens zijn betaalde Giant Bomb-show, watten vervolgens worden beschreven voort VGC. Bloomberg liet voorheen alhoewel weten dat Sony aan ene ‘Project Spartacus’ werkt, ene abonnementsdienst dat mogelijk rivaliteit schenkkan bieden aan Xbox Spel Pass.

Grubb: “Ie schenkkan waarschijnlijk straks uitkomen, er gaat staart dit maand waarschijnlijk iets plaatsvinden, misschien noch publiekelijk, maar welnu ene inwonende mijlpaal voordat den service.” 

Lees voortsInspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader