Het is makkelijk om Nintendo voor lief te nemen


Zelfs den mainstream media pikten dit maanden den nodige nieuwtjes mee. Den overname van Activision Blizzard wegens Microsoft verscheen ter menig krant plusteken den meeste nieuwsprogramma’s op tv hadden zowel welnu wegens dat Horizon Forbidden Westelijk ter Nederland worden geproduceerd, met mooie reportages totdat gevolg.

Te den game-industrie wordt den vedette tussen Microsoft plusteken Sony terwijl druk geanalyseerd plusteken afgewogen. Beide bedrijven hanteren dit mensenleven eentje andere tactiek, waarbij PlayStation zoals steevast leunt op zijn exclusives plusteken Xbox nu zijn heil zoekt ter eentje abonnementsdienst. Ie is interessante kost diegene van uitgestrekte impact is op den industrie plusteken den toekomst van games ter ie geheel.

Plusteken Nintendo?

Jouw zullen nagenoeg vergeten dat er nog eentje consoleboer op den markt actief is. Weleens van Nintendo gehoord? Ja, er is eentje nieuwe spel uitgekomen ter eentje van hun allergrootste series, Pokémon. Oja, er wasgoed zowel eentje Nintendo Meteen met allerlei leuke aankondigingen. Ach ja, ergens dit schooljaar komt den nieuwe Zelda uit, ie voortzetting op eentje spel diegene wordt waargenomen mits eentje van den liefste uiteindelijk geproduceerd. So what?

Vergeef mij mijn sarcasme, maar ie lijkt somwijlen nep onze industrie uitsluitend ter brand staat mits er watten te strijden valt. Sony versus Microsoft, fight! Wie vermag er den meeste miljarden uitgeven?

Ie ligt er natuurlijk maar netwerken aan waar jou jou mits gamer op ie internet begeeft. Er zijn waar uitgestrekte gamefora waar den Switch netwerken zo veelbesproken is mits den andere consoles. Maar ja, ginder kom ik noch, plusteken ter den algemene nieuwscyclus lijkt ie voordat mij somwijlen nep Nintendo er eentje ietsje ongeacht staat. Totdat ie tijdstip is voordat den financiële rapporten plusteken den verkoopcijfers uit den kluis wordt gehaald. Ene twee weken geleden wasgoed ie weer zover, plusteken ik sloeg steil achterover.

Den bestverkochte spel op den Nintendo Switch is Mario Kart 8 Deluxe, met maar liefst 43 miljoen verkochte exemplaren. Vermits er weids 100 miljoen Switches zijn verkocht, kun jou concluderen dat nagenoeg den tweede van den eigenaren diegene spel ter stulp heeft. Uitgezonderd sommige mensen eentje miljoen exemplaren kopen, natuurlijk.

Tja, kun jou zeggen, dat is Mario Kart. Dat is steevast zo. Zo gaat ie via Nintendo, nou plusteken? Nee, zeg ik! Dit is noch normaal, waarnemen. Met 43 miljoen verkochte exemplaren staat Mario Kart 8 Deluxe bovenin series mits bijvoorbeeld Splinter Cell of Fallout. Watten? Ja, dit ene spel staat bovenin alle games ter diegene series ter zijn geheel via elkander opgeteld.

Den Switch

Plusteken kijk nog ooit zoals diegene verkoopcijfers van den Switch zelf, meer dan 103 miljoen. Dat is meer dan den Wii heeft verkocht, plusteken dat wasgoed eentje wereldwijde hype. Nieuwsrubrieken lieten op tv zien hoe oma’s ter bejaardentehuizen zelfs met den Wii aan den slag konden! Den Wii wasgoed eentje ietsje eentje gimmick, maar welnu eentje gigantisch succesvolle waar den hele wereld noch overheen uitgepraat raakte. Plusteken den Switch is nog succesvoller!

Mits volger van den industrie snap ik ie waar welnu. Er valt gewoon noch steevast zoveel interessants te veiligheidsfunctionaris overheen Nintendo. Den Japanse titaan houdt zichzelf redelijk stilzwijgend plusteken volgt zijn inherent padachtige. Uit plusteken toe brengen zij eentje geweldige spel uit, voorts geen nieuwsbericht. Er zijn bijvoorbeeld weinig uitgestrekte overnames te verslaan.

Dit week nam Nintendo ontwikkelingspartner SRD overheen, eentje concern waar jou nog nooit van hebt gehoord, maar dat nu veertig schooljaar aan Nintendo-games werkt. Start vorig schooljaar kocht ie Next Level Games, den Canadese studio achter Luigi’s Mansion 3. Den laatste overname daarvoor? Monolith Soft ter 2007.

Geen strakheid

Mijn punt is trouwens noch dat Nintendo spannendere goedje moeten gaan verrichten. Sterker nog: dat zullen den welbekende Nintendo-magie misschien uitsluitend maar aantasten. Nintendo moeten vooral lekker blijven verrichten watten zij verrichten, kijk maar zoals den astronomische verkoopcijfers. Daarheen hebben zij mijn raadgeving zowel helemaal noch via nodig.

Maar ie uitgestrekte welslagen van Nintendo is noch vanzelfsprekend. Dat hebben wij waargenomen via bijvoorbeeld den GameCube plusteken recenter via den Wii U, diegene noch voorts dan 13 miljoen stuks kwam.

Den strategieën plusteken plek van ie concern binnenshuis onze industrie wordt misschien noch elke dag geanalyseerd op den vele gamewebsites diegene onze wereld rijk is – vooral omdat hun tactiek vaak zo hardnekkig rechtlijnig blijft. Dus via dit weliswaar eentje plek op dit webstek wegens er even via stilzwijgend te staan plusteken te zeggen: rechtspleging zo diegene gaat, Nintendo. Rechtspleging zo diegene gaat.Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader