Beelden van Elden Ring draaiend op een Steam Deck uitgebracht


Den plaatjes zijn geproduceerd wegens Gamespot. Men heeft den spel op den gemiddelde grafische settings gezet. Over plusteken toe zijn er problemen met den framerate, maar Gamespot geven aan dat dit ene probleem van den pc-versie van den spel an sich is, plusteken noch van Steam Deck.

Elden Stadionring is den nieuwe spel van FromSoftware plusteken is sinds gisteren verkrijgbaar voordat pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S plusteken Xbox One. Den spel loopt noch eeuwig even soepel – vooral den pc-versie krijgt kritiek te verduren. Verspiller Bandai Namco heeft zichzelf gisteren verontschuldigd voordat den huidige staat van ie spel.


  • Multiplayermodellen voordat Ellie ter The Last of Us 2 gevonden 26 schrikkelmaand 2022 09:02


  • King's Bounty 2

    Tencent heeft den verspiller van King’s Bounty gekocht 26 schrikkelmaand 2022 09:02


  • Valve denkt hoewel na overheen mogelijke opvolger van den Steam Deck 26 schrikkelmaand 2022 09:02


  • Elden Ring

    Hoogtepunten: Elden Stadionring, PS VR2 plusteken den PlayStation Plus-games van maart 26 schrikkelmaand 2022 09:02


  • Kosteloos Portal-spin-off Aperture Desk Job onthuld 26 schrikkelmaand 2022 08:02Wel

Plaats een reactie

ajax-loader