Volgende week verschijnen er nieuwe patches voor GTA: The Trilogy


Dat heeft Rockstar permitteren weten via social media. Ie winkelbedrijf meldt dat den patches zoals alle systemen waar den collectie op verkrijgbaar is komen, maar vertelt noch watten den inhoud van den patches is.

Afgelopen november verscheen den collectie. Ie worden waarna gehekeld wegens den staat waarin ie uit worden gebracht – bugs plusteken glitches waren aan den orde van den dag. Rockstar brengt sindsdien regelmatig patches uit voordat den collectie. Den pc-versie worden kort na release zelfs zolang offline gehaald, omdat Rockstar “files diegene onbedoeld te den spel zaten” eruit moest halen.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition inhouden opgepoetste versies van Grand Theft Automaat 3, Vice City plusteken San Andreas. Den collectie is verkrijgbaar op PlayStation- plusteken Xbox-consoles, Nintendo Switch plusteken pc.


 • Header-artwork van Elden Ring

  Bandai Namco verontschuldigt zichzelf voordat prestatieproblemen Elden Stadionring 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • This War of Mine The Little Ones

  This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Nintendo Switch online service NES

  Update voordat diverse Nintendo Switch Online-games uitgebracht 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 schrikkelmaand 2022 13:02


 • Far: Changing Tides is eentje smaakvol meesterwerk 25 schrikkelmaand 2022 11:02Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader