PlayStations Game Pass-concurrent komt mogelijk binnenkort uit


Dat claimt reporter Jeff Grubb tijdens zijn betaalde Giant Bomb-show, watten vervolgens worden beschreven om VGC. Bloomberg liet voordien alhoewel weten dat Sony aan ene ‘Project Spartacus’ werkt, ene abonnementsdienst dat mogelijk mededingers vermag bieden aan Xbox Spel Pass.

Grubb: “Ie vermag waarschijnlijk straks uitkomen, er gaat staart dit maand waarschijnlijk iets voorvallen, misschien noch publiekelijk, maar welnu ene inwonende mijlpaal voordat den service.” 

Grubb claimt netwerken zoals Bloomberg dat voordien alhoewel deed dat den abonnementsdienst te drietal ‘tiers’ vacant komt: ‘essential’, ‘reserve’ plusteken ‘premium’, respectievelijk voordat 10, 13 plusteken 16 dollar vanaf maand. Essential is volgens Grubb te feite PlayStation Plus zoals ie nu bestaat, dus met maandelijkse kosteloos games.

Mensen diegene den reserve tier uitzoeken, zullen ginder doodmoe kunnen downloaden watten op dit ogenblik alhoewel op PlayStation Now stond. Ie zullen wegens 250 totdat 300 games gaan. “Jij krijgt geen cloud streaming, maar welnu 300 games diegene jouw kunt downloaden.”

Den voornaamst tier is premium, waarbij abonnees ongeacht ie voorgaande zowel ‘trials’ van exclusieve PlayStation-games zullen ontvangen. “Jij krijgt trials van games. Ik weet noch of dat voordat elke Sony-game diegene uitkomt geldt, maar ie lijkt er op.”

Grubb vervolgt: “Jij ontvangt (met premium) zowel klassieke games plusteken streaming. Geen van den andere tiers heeft cloud streaming, plusteken jouw ontvangt klassieke games. Ik weet noch precies watten er onder klassieke games verstaan wordt, maar ie wordt ene relevant onderdeel van den premier tier.”

Sony heeft vooralsnog niets bevestigd overheen ie is van Project Spartacus.


 • Camp Cretaceous-dlc voordat Jurassic World Evolution 2 aangekondigd 25 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Knockout City gaat dit voorjaar free-to-play 25 schrikkelmaand 2022 08:02


 • Fallout New Vegas

  ‘Microsoft plusteken Obsidian overwegen voortzetting op Fallout: New Vegas’ 25 schrikkelmaand 2022 08:02


 • babylons fall

  Babylon’s Fall ontvangt na release Nier: Automata-content 25 schrikkelmaand 2022 07:02


 • The Flame in the Flood

  Xbox Live Games With Gold voordat maart bevestigd 25 schrikkelmaand 2022 07:02Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader