Cult of the Lamb komt ook naar consoles


Dat hebben uitgeverij Devolver Digital plusteken Massive Monster aangekondigd. Den spel worden vorig schooljaar tijdens Gamescom alreeds voordat pc aangekondigd, maar nu is dus verhelderend dat ie spel zowel zoals PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken Nintendo Switch komt. Ene precieze releasedatum is er nog noch – ie spel moeten ergens straks dit schooljaar verschijnen.

Ter Cult of the Lamb leiden toneelspelers ene inherent sekte met verschillende dieren. Ie mikpunt van den spel is wegens ene trouwe menigte volgers op te opbouwen diegene den goden vereren. Daarbij opbouwen toneelspelers panden, voeren zij rituelen uit plusteken vechten zij tegen rivaliserende sektes te vijf regio’s. Vooral den cartooneske graphics vallen op.


 • Header-artwork van Elden Ring

  Bandai Namco verontschuldigt zichzelf voordat prestatieproblemen Elden Stadionring 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • This War of Mine The Little Ones

  This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Nintendo Switch online service NES

  Update voordat diverse Nintendo Switch Online-games uitgebracht 25 schrikkelmaand 2022 14:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 schrikkelmaand 2022 13:02


 • Far: Changing Tides is ene smaakvol meesterwerk 25 schrikkelmaand 2022 11:02Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader