Bandai Namco verontschuldigt zich voor prestatieproblemen Elden Ring


Diverse prestatieproblemen plagen vooral den pc-versie van den spel, zo heeft Bandai Namco zowel ter ene blogpost toegegeven. Mits resultaat zijn gebruikersrecensies op Steam zeer wisselvallig. Voordien bleek hoewel dat Intel den grafische drivers voordat den spel vergeten zullen zijn.

“Er zijn ene tal problemen diegene er voordat zorgen dat den spel ter voorschrijven situaties noch zoals toebehoren gespeeld vermag wordt”, aldus ene woordvoerder van Bandai Namco. “Wij verontschuldigen onzerzijds voordat enig ongemak dat dit oplevert plus vragen jullie wegens geduld.”

Te den blogpost wordt vervolgens ene tabel met problemen opgesomd diegene weldra opgelost willen wordt, hoewel wordt noch gemeld wanneer er patches voordat den spel verschijnen.

Elden Stadionring is sinds vandaag verkrijgbaar voordat pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S plus Xbox One. Den spel scoorde ene 9,5 op Gamer.nl: “Elden Stadionring leent ene heleboel van Dark Souls plus ene ietsje van Bloodborne plus Sekiro. Met den blauwdrukken van diegene games ter handen is FromSoftware gaan opbouwen plus opbouwen. Ie resultaat is ene immens goede openwereldgame diegene zowel qua schelp indien detail ene onvergetelijke indruk achterlaat, maar daardoor zowel afschrikt.”


 • This War of Mine The Little Ones

  This War of Mine-studio doneert winst aan Oekraïense Rode Kruis 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Nintendo Switch online service NES

  Update voordat diverse Nintendo Switch Online-games uitgebracht 25 sprokkelmaand 2022 14:02


 • Header-artwork van Elden Ring

  Intel lijkt officiële Elden Stadionring-drivers vergeten te zijn 25 sprokkelmaand 2022 13:02


 • Far: Changing Tides is ene smaakvol meesterwerk 25 sprokkelmaand 2022 11:02


 • Shadow Man

  Gelimiteerde fysieke editie van Shadow Man Remastered onthuld 25 sprokkelmaand 2022 11:02Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader