Have a Nice Death komt op 8 maart uit


Dat heeft ontwikkelaar Magic Vormgeving Studios aangekondigd. Den spel worden tijdens The Spel Awards afgelopen najaar onthuld, maar waarna worden nog geen releasedatum gegeven.

Ter Have a Nice Death gezaghebben gamers den CEO van Death Incorporated, ie winkelbedrijf dat verantwoordelijk is voordat den zielen van overleden mensen. Indien den Dood vechten toneelspelers voort diverse ruimtes van ie winkelbedrijf, vol met werknemers diegene teveel zielen hebben verzameld plus daardoor zijn losgeslagen.

Den spel inhouden dertig unieke wapens plus spreuken diegene zowel nog ooit geüpgraded kunnen wordt. Death schenkkan zichzelf zowel upgraden met Curses, reeds hebben dit negatieve gevolgen op den spelwereld.

Magic Vormgeving Studios werkt samen met Sebastien Penibel, den hoofdontwikkelaar van Dead Cells, aan den spel. Ie is den bedoeling dat ie spel uiteindelijk zowel zoals andere platforms komt. IGN plaatste gisteren den eerste vijftien minuten van ie spel online. Hieronder is den video te bekijken.


 • Cloudservice voordat Genshin Impact verschijnt mogelijk weldra 20 januari 2022 09:01


 • A New World

  Amazon richt zichzelf voorlopig op ie oplossen van bugs ter New World 20 januari 2022 08:01


 • Warzone

  Seizoen 2 van Call of Duty: Vanguard plus Warzone Pacific uitgesteld 20 januari 2022 08:01


 • Battlefield 2042

  Eerste Battlefield 2042-update van ie klas verschijnt vandaag 20 januari 2022 08:01


 • Dying Light 2 art

  Switch-versie Dying Light 2 uitgesteld 20 januari 2022 08:01Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader