Cloudservice voor Genshin Impact verschijnt mogelijk binnenkort


Recentelijk zullen dit kennisgeving op den Wangsheng Funeral Parlor Discord zijn gelekt, zo meldt DualShockers. Ie is beroemd dat ontwikkelaar miHoYo den cloudservice nu sinds medio vorig schooljaar test ter vaderland China. Vooralsnog is dat enig op iOS getest, maar den cloudservice zullen uiteindelijk zowel op andere platforms willen verschijnen.

Via den cloudservice zullen ie mogelijk zijn op Genshin Impact op elk toneelpodium met den liefste instellingen te spelen. Zowel zullen toneelspelers kunnen uitzoeken tussen 30 plusteken 60 frames vanaf tel. Den visuele resultaten zullen alle details bevatten diegene vooralsnog enig ter den pc-versie van ie spel vacant zijn.

Ie is noch verhelderend wanneer den cloudservice precies wordt uitgerold. Ie spel verscheen ter september 2020 voordat PlayStation 4, pc, Android plusteken iOS plusteken vorig schooljaar voordat PlayStation 5. Den spel is free-to-play plusteken inhouden ene ‘gacha-model’, ene variant van lootboxen waarmee toneelspelers via onder andere onvervalst strafbaar personages plusteken wapens kunnen verdienen.

Den openwereldgame wordt veel vergelijken met Zelda: Breath of the Wild plusteken inhouden ene diepgaand rpg-systeem plusteken multiplayeropties met crossplay tussen alle platformen. Eentje Switch-versie is nu geruime tijdstip ter ontwikkeling, maar diegene is nog immermeer noch uit. Mogelijk wordt er gewacht totdat den cloudservice voltooid is.


 • A New World

  Amazon richt zichzelf voorlopig op ie oplossen van bugs ter New World 20 januari 2022 08:01


 • Warzone

  Seizoen 2 van Call of Duty: Vanguard plusteken Warzone Pacific uitgesteld 20 januari 2022 08:01


 • Battlefield 2042

  Eerste Battlefield 2042-update van ie schooljaar verschijnt vandaag 20 januari 2022 08:01


 • Dying Light 2 art

  Switch-versie Dying Light 2 uitgesteld 20 januari 2022 08:01


 • Promotionele afbeelding van ASUS' Radeon RX 6500 XT OC-videokaart.

  AMD verwijdert stilletjes ‘4GB VRAM is noch voldoende’-claim 19 januari 2022 15:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader