Activision Blizzard-CEO had plannen voor nieuwe Guitar Hero en Skylanders


Dat blijkt uit ene vraaggesprek met Venturebeat, waarin Kotick zichzelf vlampijp overheen den overname van Activivision Blizzard wegens Microsoft.

“Phil [Spencer] plus ik begonnen te sparren overheen den toekomst. Ik zou drietal interessante goedje vermeld. Ik wilde reeds ene tijdje ene nieuwe Guitar Hero maken, maar ik wilde geen teams aan den produktie, productieketen plus ie uittesten daarvan uitbesteed. Plusteken den chiptekorten zijn gigantisch.

Wij hadden noch eigenlijk den potentie wegens dat te uitvoeren. Ik had ene hele talent visie voordat den volgende Guitar Hero, maar ik realiseerde mij dat wij noch den middelen hadden wegens diegene te verwezenlijken.”

“Plusteken den volgende Skylanders zowel”, vervolgt Kotick. “Ene van den grootste teleurstellingen van m’n carrière is dat mensen met slechte alternatieven op den markt kwamen. Zij dumpten dumpten diegene iedereen op den markt, plus vernietigden den markt – terwijl ie ene hele talent waarschijnlijkheid wasgoed.”

Den CEO voegt daaraan toe dat Microsoft nou welnu den middelen heeft wegens zulke games uit te brengen.

Microsoft verstrekken officieel aan dat Bobby Kotick na den overname aanblijft mits directeur van Activision Blizzard. Volgens bronnen van Wall Street Journal wordt echter verwachten dat Kotick opstapt mits den overeenkomst rond is.


 • Horizon Forbidden West

  Den personages van Horizon Forbidden Westelijk aan ie woord 20 januari 2022 15:01


 • Lego Star Wars: The Skywalker Saga

  Lego Strak Wars: The Skywalker Saga verschijnt op 5 april 20 januari 2022 15:01


 • WWE 2K22 officieel onthuld 20 januari 2022 15:01


 • Officiële render van AMD's Navi 24-gpu, het instapmodel voor RDNA 2-graphics.

  AMD verstrekken toe: Navi 24-gpu is vooral bedoeld voordat laptops 20 januari 2022 15:01


 • Rainbow Six Extraction Chopper

  7 tips voordat ene vlotte start te Rainbow Six Extraction 20 januari 2022 15:01Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader