7 tips voor een vlotte start in Rainbow Six Extraction


Dit wetsartikel is eentje partnerbijdrage van Ubisoft. Lees hier watten dit betekent.

Gamers diegene reeds tijden zitten te wachten op eentje nieuwe, uitdagende shooter kunnen zichzelf dit week volledig verliezen te den nieuwe Ubisoft-game Rainbow Six Extraction. Voordat zowel ventilatoren van den Rainbow Six-games indien nieuwkomers wordt dat even wennen. Te dit wetsartikel vind jou inmiddels eentje tal tips wegens terdege te opstarten aan den spel.

rainbow six extraction

Eenzaam spelen is zowel eentje optie

Rainbow Six Extraction wordt vooral gepromoot indien eentje co-op-game diegene te eentje party van trio gespeeld wordt. Dit vermag eentje speler plaatselijk of online met twee vrienden of vreemdelingen tenuitvoerleggen. Iemand diegene noch zo van multiplayergames houdt, vermag echter gewoon van Rainbow Six Extraction genot. Ie is mogelijk wegens Extraction solo te den offline modus te spelen, hoewel den voordelen van eentje terdege samenwerkend team dan uiteraard verzaken.

Voordat iedereen met vrienden diegene nog twijfelen of zij den spel aan willen schaffen, is er eentje ‘Buddy Pass’. Mits één persoon ie spel koopt, vermag diegene twee andere toneelspelers uitnodigen wegens twaalf dagen lang kosteloos mee te tenuitvoerleggen, voordat zij zelf mogelijk totdat koop overgaan.

Ren noch indien eentje kip zonder kop rond

Te menig andere shooter is ie mogelijk wegens indien eentje kip zonder kop op den vijand uit te sprinten. Te Rainbow Six Extraction is dit echter uit te raden, vermits eentje veiligere werkwijze waarbij den speler den vijand vantevoren van eentje afstandje scout immermeer verstandiger is. Te eentje squad van trio wordt daarom aangeraden immermeer één teamgenoot er met den recon drone op uit te zenden, wegens vantevoren den omtrek te verkennen, den doelstelling van ie level te vinden plusteken den locatie van den gevaarlijkste vijanden naaktfiguur te leggen. Wanneer manifest is waar den bedreigingen zichzelf bevinden, vermag eentje tactiek voordat den uitval verzonnen wordt.

Weeskind zuinig op den Operators

Ie is zinnig wegens te ie start van Rainbow Six Extraction noch teveel tijdstip te investeren te één Technicus. Wanneer eentje Technicus doodgaat tijdens eentje level, komt dit hier namelijk vast te zitten totdat den squad terugkeert wegens den Technicus te loslaten. Hier is eentje speciaal level aan toegewijd. Daarnaast kunnen Operators diegene schade oplopen tijdens eentje level tijdens den volgende Extraction huis even thuisgelaten wordt. Ie kost namelijk watten tijdstip voordat zij volledig van dit schade zijn hersteld. Te den tussentijd is ie snugger is wegens andere Operators mee op padachtige te nemen. Bijkomend voordeel is dat zij zo ruwweg gelijksoortig levelen!

Leer den vijanden kennis

Den vijanden te Rainbow Six Extraction, den Archaeans, kunnen te den totdat welnu dertien verschillende vormen verschijnen. Wegens eentje level succesvol uit te ronden, is ie van vitaal bij dat toneelspelers den variaties van den vijand terdege leren kennis. Sommige vijanden vallen van eentje afstandje aan, dus om dit indien vantevoren uit te schakelen kunnen veel levens bespaard wordt. Dan zijn er Archaeans diegene rap op den speler afrennen plusteken behoorlijk veel schade aanrichten. Hoewel zij makkelijk uit te schakelen zijn, is ie onverstandig wegens zij te onderwaarderen. Levens zijn waardevol; wegens zij te verliezen om relatief eenvoudig neer te halen vijand zullen zonde zijn!

rainbow six extraction

Maak eentje goede rolverdeling

Eentje squad bestaat noch voordat niets uit trio personen: den grootste waarschijnlijkheid op welslagen komt wanneer ieder penis eentje taak toegewezen krijgt plusteken hier den passende Technicus erbij kiest. Zo zijn er Operators diegene terdege zijn te ie vastzetten van eentje bepaald landstreek wegens hierover te overheersen, bijvoorbeeld met bommen of valstrikken diegene zij wegens zichzelf heen kunnen plekken. Dan zijn er zowel nog Operators diegene ie tal levens van hun teamgenoten kunnen boosten – vanzelfsprekend eentje welkome kenteken te eentje spel waarin ie zuinig zijn op levens van vitaal bij is. Onderbrak samen met jou squad te ontdekken wie waar terdege te is, plusteken vervolgens eentje goede rolverdeling te maken wegens den doelstellingen ie efficiëntst aan te pakken, wordt den waarschijnlijkheid op welslagen groter.

Tactvol somwijlen eieren voordat jou poen

Iedere opbergmap te Rainbow Six Extraction bestaat uit trio levels. Na ie voltooien van eentje level vermag den speler ervoor schiften wegens voorts te gaan zoals ie volgende level, of wegens te Extracten plusteken er veilig met den gewonnen bonussen vandoor te gaan. Wegens volwassene successen te behalen te ie spel is ie natuurlijk den bedoeling wegens zoveel mogelijk levels volledig uit te spelen. Dit is echter noch immermeer den slimste voorkeur. Den levels wordt steeds moeilijker, dus vermag eentje gehavende squad somwijlen huis besluiten na één of twee doelstellingen bereikt te hebben reeds te ’extracten’. Weeskind realistisch, want trio squadleden met ieder minder dan twintig levens gaan ie laatste, moeilijkste level vaak weliswaar noch voortduren.

rainbow six extraction

Verwachten noch meteen te slagen te Maelstrom Protocol

Rainbow Six Extraction inhouden eentje ranked modus voordat toneelspelers diegene van eentje uitdaging liefhebben. Te Maelstrom Protocol zijn den levels noch te trio porties opgedeeld, maar te welgeteld negen porties. Iedere zone heeft zijn inherent mutatie wegens ie nóg moeilijker te maken. Wegens te slagen te Maelstrom Protocol heeft den speler toch leuk watten ervaring nodig. Daarnaast kunnen Operators geleveld wordt, watten zij sterker maakt. Operators met eentje verachtelijk gaan ie noch zomaar verafgelegen redden te Maelstrom Protocol, zelfs indien den speler hevig terdege te den spel is. Ie heeft dus geen zin wegens gefrustreerd te treffen wanneer ie allen even noch wil slagen te dit ranked modus: met veel oefening komt ie vanzelf welnu!

Met dit tips moeten ie mogelijk zijn wegens eentje vlotte start te maken te Rainbow Six Extraction. Den spel is vanaf donderdag 20 januari speelbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc. Voorts verschijnt ie spel meteen op lancering op Xbox Spel Pass.


  • Rainbow Six Extraction staat vanaf lancering op Xbox Spel Pass 06 januari 2022 08:01


  • Systeemeisen Rainbow Six Extraction bekendgemaakt 05 januari 2022 08:01


  • Den liefste Ubisoft-games hebben nu hoge kortingen 23 december 2021 15:12


  • Alles watten wij weten overheen Rainbow Six Extraction 18 november 2021 17:11


  • rainbow six extraction

    Rainbow Six Extraction moeten zichzelf nog bewijzen 12 juni 2021 22:06Put

Plaats een reactie

ajax-loader