Uitgebreide video The Settlers doet het spel uit de doeken


Den video gaat dieper ter op ie spel plus den gameplay, den facties plus geven zowel enkele details overheen den strijd. Zowel wordt er gepraat overheen den grafische stijl diegene wordt tweedehands voordat ie spel.

Te 2018 worden alreeds aangekondigd dat The Settlers ter ontwikkeling wasgoed. Ie wasgoed waarna den bedoeling dat ie spel ter den najaar van 2019 uit zullen komen, maar den spel worden uitgesteld zoals 2020. Te den zomer van dat klas worden gemeld dat dit wederom noch verwezenlijkbaar zullen zijn plus dat Ubisoft er alles aan zullen exporteren wegens eentje “exceptionele speelervaring” te creëren. Er worden waarna geen nieuwe releaseperiode aangekondigd, maar tussentijds is vertrouwd dat den spel op 17 maart op pc verschijnt. Van ochtend totdat plus met 24 januari wordt er eentje gesloten bèta gehouden.

Te The Settlers meren toneelspelers aan op verrassend land, waar zij hun inherent samenleving willen opbouw. Er willen allerlei soorten panden plaatsen wordt plus den bewoners willen wentelen toegewezen krijgen. Den spel bevatten zowel eentje co-op modus.

Gamer.nl plaatste recentelijk eentje preview van The Settlers online, waarin nog enkele twijfels overheen ie eindresultaat wordt uitgesproken. Den preview is hier te oplezen.


 • Total War: Medieval 2

  Total War: Medieval 2 komt zoals iOS plus Android 19 januari 2022 10:01


 • Microsoft maakt Spel Pass-games voordat den surplus van januari vertrouwd 19 januari 2022 10:01


 • Microsoft

  Gedeelte Activision-games blijft mogelijk zoals PlayStation komen 19 januari 2022 08:01


 • Cyberpunk 2077

  Update voordat Cyberpunk 2077 lijkt aanstaande 19 januari 2022 08:01


 • Mogelijke televisieserie gebaseerd op Judgment ter den maak 19 januari 2022 08:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader