Microsoft maakt Game Pass-games voor de rest van januari bekend


Gisteren lekten den games nu uit, maar nu zijn zij officieel bevestigd plusteken zijn er releasedata voordat gegeven. Tussentijds zijn Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition (console, pc plusteken cloud) plusteken Nobody Saves the World (console, pc plusteken cloud) toegevoegd.

Vanaf ochtend staan Death’s Doorheen (console, pc plusteken cloud) plusteken Hitman Trilogy (console, pc plusteken cloud) op den service. Zowel Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (console, pc plusteken cloud), Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Deluxe Edition (pc), Windjammers 2 (console, pc plusteken cloud) plusteken Pupperazzi (console, pc plusteken cloud) wordt dan toegevoegd. Op 27 januari volgt totdat slot Taiko no Tatsujin: The Drum Master (console plusteken pc).

Voordat tien games wordt er daarnaast aanrakingsgevoelige besturing toegevoegd voordat wanneer zij via den cloud op ene smartphone wordt gestreamd. Ie gaat wegens Anvil, Archvale, Death’s Doorheen, Exo One, The Forgotten City, Nobody Saves the World, One Piece: Pirate Warriors 4, Space Warlord Organ Trading Simulator, Stardew Valley plusteken Unpacking.

Op 31 januari wordt er zowel ene viertal games van Xbox Spel Pass afgehaald. Ie gaat wegens Cyber Shadow (console, pc plusteken cloud), Nowhere Prophet (console, pc plusteken cloud), Prison Bouwmeester (pc) plusteken Xeno Depressie (console, pc plusteken cloud).


 • Promotionele afbeelding van ASUS' Radeon RX 6500 XT OC-videokaart.

  AMD verwijdert stilletjes ‘4GB VRAM is noch toereikend’-claim 19 januari 2022 15:01


 • Terraria

  Switch-versie Terraria totdat 1 sprokkelmaand kosteloos speelbaar via Nintendo Switch Online 19 januari 2022 15:01


 • CEO Take-Two: ‘GTA Trilogy heeft ie groots gedaan’ 19 januari 2022 15:01


 • activision blizzard xbox

  Activision Blizzard-medewerkers halen 373.000 dollar op voordat stakingen 19 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  ‘Klaargemaakt jou voordat wegens verrast te wordt te Horizon Forbidden Westelijk’ 19 januari 2022 15:01Put

Plaats een reactie

ajax-loader