CEO Take-Two: 'GTA Trilogy heeft het geweldig gedaan'


Dat vertelt Zelnick te eentje vraaggesprek met CNBC. “Wij hadden ter begin eentje glitch, maar diegene glitch is verholpen. Plusteken den waardigheidstitel heeft ie gewoon groots gedaan voordat ie handelsbedrijf.”

Ermee refereert den CEO zoals den problemen diegene aan ie licht kwamen waarna den trilogie van remasters afgelopen december verscheen voordat consoles plus pc. Zo bevatten den games bugs plus klaagden veel ventilatoren overheen den personagemodellen. 

Kort na verschijningsvorm verontschuldigde Rockstar Games zichzelf voordat den staat van den games, waarna ie beloofde updates uit te brengen wegens zij te verbeteren: “Den nieuwe versies van dit klassieke games bevatten noch den kwaliteit diegene onze inherent standaard haalt, of den standaard diegene onze ventilatoren vooruitzien.”

Grand Theft Wagen: The Trilogy Definitive Edition verscheen vorig klas voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus pc. Den fysieke Switch-versie plus den mobiele versies van den games staan gepland voordat ‘start 2022’.


 • Promotionele afbeelding van ASUS' Radeon RX 6500 XT OC-videokaart.

  AMD verwijdert stilletjes ‘4GB VRAM is noch toereikend’-claim 19 januari 2022 15:01


 • Terraria

  Switch-versie Terraria totdat 1 schrikkelmaand kosteloos speelbaar via Nintendo Switch Online 19 januari 2022 15:01


 • activision blizzard xbox

  Activision Blizzard-medewerkers halen 373.000 dollar op voordat stakingen 19 januari 2022 15:01


 • Horizon Forbidden West

  ‘Klaargemaakt jou voordat wegens verrast te wordt te Horizon Forbidden Westelijk’ 19 januari 2022 15:01


 • PlayStation Logo

  Effecten Sony met dertien procent verzakt na overname Activision Blizzard onderbrak Microsoft 19 januari 2022 15:01Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader