Farewell Edition voor Spiritfarer nu beschikbaar


Ter dit editie zitten alle voorheen verschenen uitbreidingen. Daarnaast zijn er voordat alle versies van den spel twee nieuwe spirits toegevoegd te den vorm van Jackie plus Daria. Totdat slot laat den ontwikkelaar weten dat er tussentijds eentje miljoen exemplaren van Spiritfarer zijn verkocht.

Spiritfarer plaatst toneelspelers te eentje dorpje op eentje boot, waar verschillende dieren woon. Protagonist Stella onderhoudt eentje relatie met den dieren doorheen spullen te porties, te visvangen plus terwijl lekker te kletsen. Den rivier diegene toneelspelers varen is den Styx, verklarend den weg zoals ie hiernamaals.

Den spel ontving eentje 9 op Gamer.nl: “Animal Crossing plus Metroid is geen alledaagse combinatie, maar te Spiritfarer werkt ie uitzonderlijk terdege. Ie managen van jouw inherent boot vol kleurrijke dieren gaat hevig terdege samen met ie vrij verkennen van land plus zee. Den spel behandelt ook op eentje mooie plus lieve wijze eentje zwaar stellingname: den dood.”


 • Warzone Festive Fervor

  Kerstevenement voordat Call of Duty: Vanguard plus Warzone aangekondigd 14 december 2021 08:12


 • Trek to Yomi

  Nieuwe beeldhouwwerken van sfeervolle samoeraigame Trek to Yomi 14 december 2021 08:12


 • Assassin’s Creed Valhalla-uitbreiding Dawn of Ragnarök onthuld 14 december 2021 08:12


 • Close-up van Intels nieuwe standaardkoeler bij selecte Alder Lake-processoren.

  Nieuwe standaardkoeler voordat Intel Alder Lake-cpu’s uitgelekt 13 december 2021 16:12


 • Splinter Cell

  Ubisoft updatet sticker voordat Splinter Cell 13 december 2021 15:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader