Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent


Ie concern noemt dit patent ‘Terrain radar and gradual building of a route te a virtual environment of a video spel’. Hideo Kojima, den maker van Death Stranding, wordt gezegd indien maker van ie systeem.

Hoewel Death Stranding te ie patent nooit specifiek wordt gezegd, wordt er manifest gepraat overheen ie systeem uit den spel waarbij toneelspelers materialen verzamelen wegens te te dragen aan den opbouw van ene weg, plus waarbij toneelspelers zowel den wegen van anderen kunnen usances.

Sony vroegtijdig ie patent hoewel voordat den release van den spel aan, maar ie worden afgelopen week stap goedgekeurd. Dit zullen bezegelen dat andere ontwikkelaars dit gameplaymechaniek noch mogen usances. Bedrijven verrichten dit welnu vaker: zo had Bandai Namco voordat geruime tijdstip ie alleenrecht wegens minigames te laadschermen te verwerkt, hoewel is dat patent tussentijds verlopen.

Death Stranding verscheen te 2019 voordat PlayStation 4 plus te 2020 voordat pc. Dit klas kwam ene Director’s Cut uit voordat PlayStation 5, met nieuwe content. Ie is noch vertrouwd waar Hideo Kojima op dit ogenblik aan werkt.


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er ene Slayer-speellijst te Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu te zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12


 • Solar Ash

  Solar Ash is prachtig, maar zowel frustrerend 13 december 2021 09:12


 • Legacy

  Peter Molyneux ontwikkelt spel met NFT’s 13 december 2021 08:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader