Sony lanceert volgend jaar gekleurde PlayStation 5-faceplates


Dat heeft ie handel aangekondigd via PlayStation Blog. Den faceplates, diegene ie handel zelf ‘console covers’ noemt, kunnen gemakkelijk op den huidige PlayStation 5-consoles geklikt wordt nadat den huidige faceplates er overheen zijn gehaald.

Te eerste instantie start den tinten Midnight Black plus Cosmic Red. Te den loop van ie eerste semester komen daarnaast zowel den tinten Nova Pink, Galactic Purple plus Starlight Blue uit. Ie gaat echter wegens specifieke regio, waaronder waaronder den VS, Canada, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Japan, Singapore, Zwitserland, China plus ie Verenigd Koninkrijk. 

Te Nederland plus België komen den faceplates vooralsnog dus noch vanaf januari uit, maar vermoedelijk welnu te den loop van 2022. Sony laat weten straks meer details te geven overheen andere regio plus wanneer men overal faceplates schenkkan vooruitzien. Zowel zijn den officiële roemen nog noch beroemd, maar diegene ligt zoals schatting rond den 55 dollar – omgerekend 48,77 euro. 

Vanaf januari komen zowel nieuwe tinten van den DualSense-controller uit. Wederom gaat ie wegens Midnight Black, Cosmic Red, Nova Punker, Galactic Purple plus Starlight Blue.


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus kennisoverdracht op eentje rij 13 december 2021 11:12


 • Death Stranding

  Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent 13 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er eentje Slayer-speellijst te Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu te zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader