Peter Molyneux ontwikkelt game met NFT's


Ie spel heet Legacy. Molyneux beschrijft ie indien ene ‘blockchain business sim’: “Legacy is ene waanvoorstelling diegene uitkomt voordat ondernemers, ene mogelijkheid voordat toneelspelers wegens hun inherent zaak op te opbouwen, hun inherent producten te ontwerpen uit ene reuze scala aan mogelijkheden, terwijl zij ene zakenimperium opbouwen diegene den wereld wegblaast”, aldus Molyneux ter ene blogpost.

Te den spel kopen toneelspelers ene NFT wegens ene inherent in-game blockchainzaak te opstarten. Molyneux heeft speciaal voordat den spel ene nieuwe cryptocurrency vervaardigd, genaamd LegacyCoin, waarmee gehandeld vermag wordt.

Hoe den gameplay van Legacy er precies uit gaat zien, is echter nog noch vertrouwd, maar verhelderend is dat Molyneux voordat ogen heeft dat toneelspelers strafbaar verdienen met den spel. Toneelspelers maken hun inherent product ter ene virtuele fabriek na ie designer ervan, plus kunnen met andere toneelspelers verruilen.

 Legacy moeten ergens ter 2022 uitkomen.


 • Activision Blizzard

  Activision noemt samenspraak in concern belangrijker dan vakbondsvorming 13 december 2021 08:12


 • cyberpunk 2077

  Keanu Reeves heeft Cyberpunk 2077 nog nooit gespeeld 13 december 2021 08:12


 • Microsoft ziet ie managen van Lionhead indien ene blunder 13 december 2021 08:12


 • Edge of Eternity

  Edge of Eternity verschijnt ter 2022 op consoles 13 december 2021 08:12


 • Verrassende Spel Awards – Ron plus Erik Podcast 363 13 december 2021 07:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader