Microsoft ziet het managen van Lionhead als een blunder


Dat blijkt uit uit inlichting uit den zesde cessie van Power On: The Story of Xbox – eentje documentaire overheen ie Xbox-merk – aldus IGN. Microsoft watergang Lionhead uiteindelijk plusteken ie onderneming wil “dezelfde mankementen” tegenwoordig “noch oefenen”.

Shannon Loftis wasgoed ten tijde van den sluiting van Lionhead general manager van global games publishing honingbij Microsoft: “Eén van den grootste misstappen waar wij van hebben geleerd is Lionhead.” Sarah Unie, opperhoofd van spel creator experiences honingbij Xbox, voegt toe: “Wij kochten Lionhead te 2006 plusteken sloten ie te 2016. Eentje twee schooljaar toestaan reflecteerden wij op diegene ervaring. Watten hebben wij geleerd plusteken hoe oefenen wij onze mankementen noch?”

Lionhead worden te 1997 opgericht ingevolge Peter Molyneux, Mark Webley, Tim Rance plusteken Steve Jackson. Den studio is onder andere vertrouwd wegens den Fable-games plusteken den Black and White-games.

Zowel Xbox-hoofd Phil Spencer doet eentje duit te ie zakje: “Jij koopt eentje studio voordat waar zij juist te zijn, plusteken ie is jouw taak wegens dat te accelereren, noch zodat zij accelereren watten jij doet.”

Ondanks ie sluiten van Lionhead, is den Fable-franchise noch verloren getogen. Forza Horizon-studio Playground Games werkt aan eentje opzienbarend fragment te den fantasyreeks.


 • Edge of Eternity

  Edge of Eternity verschijnt te 2022 op consoles 13 december 2021 08:12


 • Verrassende Spel Awards – Ron plusteken Erik Podcast 363 13 december 2021 07:12


 • Star Wars Eclipse

  ‘Strak Wars Eclipse laat nog trio à viertal schooljaar op zichzelf wachten’ 12 december 2021 11:12


 • Call of Juarez: Gunslinger vergankelijk kosteloos te claimen op Steam 12 december 2021 11:12


 • Persona 3 Portable

  ‘Remaster van Persona 3 Portable te den maak’ 12 december 2021 11:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader