Activision noemt dialoog binnen bedrijf belangrijker dan vakbondsvorming


Diegene e-mail verstuurde ie onderneming staart vorige week. Ie onderneming ligt reeds geruim tijdstip onder vuur wegens giftig werkgedrag, dat zichzelf onder andere uit ter pesterijen plus seksuele project op den werkvloer. Den staat Californië klaagt ie onderneming daarvoor aan. CEO Bobby Kotick zullen reeds geruime tijdstip op den hoogte zijn van den situatie maar ginds niets aan hebben gedaan.

Diverse werknemers van Activision Blizzard zijn tijdelijk gaan werkstaking plus willen dat er ene vakvereniging wordt opgericht diegene zichzelf hard maakt voordat den belangen van werknemers ter den game-industrie. Den e-mail waarin werknemers worden verteld dat ie belangrijker is wegens inwendig met elkander te praten ter positie van ene vakvereniging op te uitlijnen, komt van chief administrative officer Brian Bulatao, dat vervolgens online worden meegevoeld vanwege Washington Postbode-journalist Shannon Liao. 

Bulatao laat weten dat Activision Blizzard ie rechtspleging van werknemers ondersteunt wegens zelf te defini wegens zichzelf aan ene vakvereniging aan te sluiten. Daarop volgen meerdere alinea’s waarin hij zichzelf ontkennend uitlaatklep overheen vakbonden. “Nu jij dit besluit voordat jij toekomst maakt, vragen wij eenzaam dat jij den tijdstip neemt wegens na te denken overheen den consequenties van ene handtekening onder ie bindende, wettelijke document dat wordt aangeboden (vanwege den vakvereniging Communications Workers of America). Dat betekent dat jij jouw vermogen wegens zelf te onderhandelen overheen inherent werkvoorwaarden aan ie CWA overdraagt, precies zoals ie document zegt.”

Hij vervolgt: “Ie behalen van onze ambities voordat den werkcultuur is ie liefste te doet via actieve, transparante dialogen tussen leidinggevenden plus werknemers, waar wij snel op kunnen reageren. Dat is ene betere wijze dan simpelweg ene elektronisch invulformulier te ondertekenen diegene jij aangeboden wordt vanwege ie CWA, of te wachten op den uitkomst van ene wettelijk verplicht plus gereguleerd onderhandelingsproces ergens ter den toekomst. Mits wij noch onze doelen behalen – mits wij mislukken ter ie doet van den goedje diegene wij toegezegd hebben – dan heb jij natuurlijk steevast nog ie rechtspleging wegens te praten met, plus te stemmen voordat, ie CWA. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij den voortgang zullen reserveren diegene wij vroeger toegezegd hebben: ie creëren van ene werkplek waar wij iedereen trots op kunnen zijn.”


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus verwittiging op ene rij 13 december 2021 11:12


 • Death Stranding

  Sony legt wegbouwsysteem uit Death Stranding vast via patent 13 december 2021 10:12


 • Halo Infinite

  Ochtend verschijnt er ene Slayer-speellijst ter Halo Infinite 13 december 2021 10:12


 • Circus Electrique

  Tactische steampunk-rpg Circus Electrique aangekondigd 13 december 2021 10:12


 • Xbox

  Xbox-documentairereeks nu ter zijn geheel te bekijken 13 december 2021 10:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader