Sony neemt Valkyrie Entertainment over


Ie nering, dat sinds 2002 bestaat, werkte voorheen met Santa Monica Studio aan games indien schepper of War, plus helpt zowel mee met den ontwikkeling van voortzetting Ragnarok. Zowel hielp ie mee aan den ontwikkeling van games indien Forza Motorsport 7, Halo Infinite, State of Decay 2 plus League of Legends.

“Valkyries diverse krachten zullen verwelkomd wordt doorheen alle teams erbij PlayStation Studios, terwijl wij onzerzijds blijven focussen op ie leveren van uitzonderlijke game-ervaringen”, aldus Sony’s Hermen Hulst. Den ter Seattle gevestigde studio gaat Sony-ontwikkelaars dan zowel promoten met den ontwikkeling van diverse games.


 • Dakar Desert Rally

  Dakar Desert Rally aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Nieuwe Assassin’s Creed Valhalla-uitbreiding gelekt 11 december 2021 11:12


 • Redout 2

  Futuristische racegame Redout 2 aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Persona 4 Arena Ultimax

  Persona 4 Strijdperk Ultimax verschijnt op moderne systemen 11 december 2021 11:12


 • Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends: Arceus-trailer toont Hisuian Voltorb 11 december 2021 11:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader