Scorn komt in oktober 2022 uit


Dat heeft ontwikkelaar Ebb Software aangekondigd. Ene precieze releasedatum is er nog noch. Den spel komt zoals Xbox Series X plus S, Steam plus Spel Pass. Zowel gaf ie ene nieuwe trailer uit – diegene hieronder te zien is – plus vertelde ie meer overheen den ontwikkeling van den spel op den Kickstarter-pagina.

Scorn worden origineel te 2014 nu voordat pc aangekondigd, maar viel vooral op lopend den Inside Xbox-presentatie vorig klas mei. Den first-person horror-shooter is geïnspireerd ingevolge den artwork van H.R. Giger, diegene vertrouwd staat wegens zijn kunstwerken waarin mensen plus machines vaak op lugubere wijze wordt gecombineerd. Te den spel uit zichzelf dit ingevolge allerlei uniek ogende wezens, organische wanden plus gaten diegene met items plus vingers vol wordt.


 • Hoogtepunten: Quantic Dream onthult Strak Wars Eclipse 11 december 2021 09:12


 • Analogue Pocket

  Analogue Pocket verhoogt prijs voordat nieuwe reserveringen 11 december 2021 08:12


 • Remasters zijn noch den vraag 11 december 2021 08:12


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 11 plus 12 december 10 december 2021 17:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den omvangrijke eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader