Nieuwe Assassin's Creed Valhalla-uitbreiding gelekt


Kennisoverdracht plus eerste screenshots van den nieuwe uitzetting lekten uit te Chinese digitale winkels. Op Reddit verscheen eentje vertaling van den verwittiging. Ie vertelsel speelt zichzelf be te den negen dimensies uit den Noorse mythologie, waarbij Odin’s zoon Badr is ontvoerd wegens eentje vurige reus genaamd Surut.

Eivor moeten te dit “uiterst ambitieuze uitzetting uit den geschiedenis van den reeks” ie loterijlot van Odin plus den oorlog te ie Noorden raadsbesluiten. Den uitzetting moeten op 10 maart 2022 uitkomen. Hieronder zijn watten gelekte screenshots te zien.

Vroeger hintte nu Ubisoft zoals eentje officiële onthulling van den uitzetting. Diegene vindt maandag wegens 18:00 uur Nederlandse tijdstip positie. “Er is meer te zien dan Midgard te Assassin’s Creed Valhalla”, aldus Ubisoft te eentje Tweet.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla

 • Dakar Desert Rally

  Dakar Desert Rally aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Redout 2

  Futuristische racegame Redout 2 aangekondigd 11 december 2021 11:12


 • Persona 4 Arena Ultimax

  Persona 4 Kampplaats Ultimax verschijnt op moderne systemen 11 december 2021 11:12


 • Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends: Arceus-trailer toont Hisuian Voltorb 11 december 2021 11:12


 • PlayStation Studios

  Sony neemt Valkyrie Entertainment overheen 11 december 2021 10:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader