Futuristische racegame Redout 2 aangekondigd


Ie voortzetting op Redout wordt televisiekanaal mits ie eerste stukje, dat te 2016 uitkwam, ontwikkeld vanwege 34BigThings. Saber Interactive verstrekken den spel uit. Redout 2 moeten ergens te 2022 wegschieten op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam plusteken Epic Games Store.

Redout 2 is televisiekanaal mits den eerste Redout geïnspireerd vanwege games mits F-Zero plusteken WipEout. Toneelspelers racen wederom overheen ene futuristische globe waarin dit ene van den populairste sporten is.

Ongeacht ene uitgebreide carrièremodus inhouden den spel 26 parcoursen, diegene zowel nog ooit iedereen achterstevoren te spelen zijn. Voorts zitten er diverse modi zoals Kampplaats Races, Time Attack plusteken Last Man Standing te den spel. Zowel inhouden ie spel ene online multiplayer voordat twaalf toneelspelers.

34BigThings heeft zowel weer veel zorg opgehouden te den soundtrack, met erin naslag van onder andere Giorgio Moroder, Zardonic plusteken Dance with the Dead.


 • Assassin's Creed Valhalla

  Ubisoft toont maandag nieuwe Assassin’s Creed Valhalla-content 11 december 2021 11:12


 • Persona 4 Arena Ultimax

  Persona 4 Kampplaats Ultimax verschijnt op moderne systemen 11 december 2021 11:12


 • Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends: Arceus-trailer toont Hisuian Voltorb 11 december 2021 11:12


 • PlayStation Studios

  Sony neemt Valkyrie Entertainment overheen 11 december 2021 10:12


 • Scorn

  Scorn komt te oktober 2022 uit 11 december 2021 10:12Put

Plaats een reactie

ajax-loader