Switch vs. Game Pass en de grote eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74


Lucas is terug! Na vijf weken verstrooidheid is den vaste host van Bonuslevel tenslotte terug wegens ie te hebben overheen ene verkooprecord voordat den Switch, of den 3DS den prullenmand te moeten plusteken ene héle opeenstapeling mailtjes.

Hier vind jou den mp3

Kom te onze Discord! Via dit listig schenkkan jou met onzerzijds plusteken andere luisteraars kletsen overheen games plusteken den nodige onzin. Gewoon doet, is wieg! Dan schenkkan jou zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jou ene vraag inzenden? Dat schenkkan! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plusteken wellicht horen jou jezelf terug te den volgende overdracht!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plusteken alle andere volwassene platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plusteken onze Twitter- plusteken Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plusteken hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Uitgestrekte Mario Party Superstars Review plusteken Guardians of the Galaxy is verrassend wasgoed! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Rechtstreeks plusteken den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl Preview plusteken GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10

Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader