MSI verlaagt prijs RTX 30-gpu's; Sapphire verhoogt RX 6000-prijs


Beide claims werden situeren op ie Houtvezelplaat Channels-forum. Huwelijk officieel zijn den prijsverschuivingen ermee noch te vermelden, maar op ie toneelpodium wordt welnu vaker openlijk gepraat overheen den trend te den industrie.

Voordat MSI geldt dat den prijsverlaging vooral den GeForce RTX 3080 (Ti)-modellen zullen betreft. Den RTX 3070 (Ti) plusteken RTX 3060 (Ti) weten prijsverlagingen van grofweg 50 dollar op zijn hoogst. Gpu’s diegene buitenshuis den genoemde series vallen, zijn toch noch te prijs verlaagd vanuit MSI.

Vertaalde screenshot van een claim op Board Channels over een prijsverlaging voor selecte RTX 30-videokaarten van MSI.

Onder Sapphire zullen ie gaan wegens ene prijsverhoging voordat vrijwel alhoewel diens uitvoeringen van den Radeon RX 6900 XT plusteken den RX 6600 XT plusteken non-XT. Daarnaast zullen geclaimd wordt dat alle andere Radeon-kaarten van Sapphire nu noch verkrijgbaar zijn.

Hoewel den claims vermoedelijk waarheidsgetrouw zijn, is ie nog maar den vraag of den prijstendens te den Benelux voelbaar zou zijn. Den gemiddelde vraagprijzen te Europa hebben van oktober op november precies ie tegenovergestelde aangetoond: AMD’s kaartspel zijn ene tikkeltje te prijs afgenomen (totdat netwerken onder ie dubbele van den richtprijs), waar Nvidia voorgoed stijgt.


 • Render van AMD's Navi 23-gpu.

  Laptop-gpu’s van AMD stappen mogelijk overheen op 6nm procedé 09 december 2021 16:12


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  ‘Beschikking RTX 2060 verbetert staart dit maand’ 09 december 2021 14:12


 • Gelekte afbeelding van de Gigabyte Aorus Gaming- en Eagle-varianten van de nog onaangekondigde Radeon RX 6600 XT-videokaart.

  Gigabyte verklapt bestaat nieuwe Nvidia- plusteken AMD-videokaarten 08 december 2021 16:12


 • Render van een Intel Core-processor, specifiek die uit de Alder Lake-generatie.

  Intel Raptor Lake-cpu met 24 kernen plusteken 32 threads gespot 06 december 2021 16:12


 • Render van de onderkant van een Nvidia GeForce RTX 2060 Founder's Edition

  Nieuwe RTX 2060 krijgt weliswaar geen Founder’s Edition 06 december 2021 14:12Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader