Handelsmerk 'Halo: The Endless' gevonden


Te den schrede uitgekomen strijd van Halo Infinite wordt gehint zoals The Endless. Ie lijkt er op dat ie merknaam op eentje soort uitvergroting of downloadbare content wijst waarmee ie vertelsel van Halo Infinite wordt uitgebreid. Mogelijk houdt ie zowel zwachteling met nieuwe content ter den multiplayer van Halo Infinite.

Ontwikkelaar 343 Industries gaf voordien hoewel aan dat Halo Infinite onderdeel is van eentje tienjarig traject, waarbij tijdens ie tienjaarsperiode nieuwe content aan den spel moeten wordt toegevoegd.

Halo Infinite ontving eentje 9 op Gamer.nl: “Halo Infinite brengt den reeks terug zoals waar ie twintig klas geleden begon. Terug zoals den eenzame supersoldaat, eentje praatgrage AI-compagnon plus schietpartijen diegene geheid uitmonden ter eentje heerlijke puinhoop van kleurrijke explosies plus gillende aliens. Terug zoals eentje verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde puinhoop geen twee potjes idem zijn. Terug zoals eentje spel diegene wij oneindig lang willen blijven spelen.”


 • Halo Infinite

  Watten spelen wij dit weekend? 11 plus 12 december 10 december 2021 17:12


 • bonuslevel

  Switch vs. Spel Pass plus den volwassene eShop-rechtszaak – Bonuslevel #74 10 december 2021 15:12


 • The Game Awards

  Hoewel ie belangrijke nieuwsbericht van The Spel Awards 10 december 2021 14:12


 • Starfield

  Steam-pagina van Starfield online verschenen 10 december 2021 14:12


 • Xbox Game Pass

  Xbox Spel Pass op pc heet vanaf nu PC Spel Pass 10 december 2021 14:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader