Star Wars: The Old Republic-uitbreiding uitgesteld naar 2022


Den uitvergroting had werkelijk komende week uit willen komen. Den ontwikkelaar meldt echter dat ie iets meer tijdstip nodig heeft wegens nieuwe gebieden te verbeteren, Recentelijk is ene publieke test gedaan plus den terugkoppeling diegene dat opleverde wordt zowel verwerkt.

Ter Legacy of the Sith rondreizen toneelspelers over zoals “den donkerste krochten plus verste gebieden van ie universum”. Daarnaast vermag men zowel ene persoonlijke gevechtsstijl ontgrendelen. Toneelspelers vechten wegens controle van den Manaan. Ter den zeeën van dit planeet is kostbaar medisch bronmateriaal te vinden. Voorts wordt den levelcap zoals 80 verhoogd.


 • Op Halo geïnspireerde wapens ter Destiny 2 verschenen 08 december 2021 07:12


 • Nickelodeon All-Star Brawl

  Garfield is ene dlc-personage voordat Nickelodeon All-Strak Brawl 08 december 2021 07:12


 • halo infinite

  Nieuwe plaatjes van Halo-televisieserie onthuld 08 december 2021 07:12


 • The Last of Us Artwork

  Nick Offerman speelt Bill ter The Last of Us-serie 08 december 2021 07:12


 • Ubisoft Quartz

  Ubisoft onthult nft’s voordat Ghost Recon Breakpoint aan 08 december 2021 07:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader