Rechtbank kraakt nationaal stikstofbeleid in besluit over Amercentrale

“Dweilen met den waterkraan open,” zo oordeelt den tribunaal ter Dennenboom Bosch overheen den den nieuwe Wet stikstofreductie plusteken natuurverbetering. Zij komt totdat dat vonnis ter ene vonnis overheen den stikstofuitstoot van den Amercentrale. Den rechter vindt ie onwenselijk dat den wet ie mogelijk maakt dat uiteindelijk vergunde stikstofrechten “lukraak” wordt ingezet. Dat is volgens den rechter gebeurd via den Amercentrale, reden waarom diegene vergunning woensdag is vernietigd. Den provincie Noord-Brabant krijgt zes maanden den tijdstip wegens totdat ene verrassend gevolgtrekking te komen. Ter den tussentijd mogen den meldkamer maar beperkt biomassa verstoken.

Plaats een reactie

Generated by Feedzy
ajax-loader