Netflix toont korte teaser van Resident Evil-serie


Den korte teaser toont den Cerberus-hond, vertrouwd uit den Resident Evil-games. Den teaser verscheen kort op ie Instagram-account van Netflix, maar worden daarna weer verwijderd. Hieronder is hij echter weliswaar te zien.

Zoals voorheen aangekondigd moeten den live-action Resident Evil-serie ergens volgend schooljaar op Netflix verschijnen. Den serie moeten Billie plus Jade Wesker volgen ter twee verschillende tijdlijnen. Den hoofdrollen ter den serie wordt vertolkt vanwege Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph plus Paola Nunez. Veel meer details zijn er nog noch.

Recentelijk verscheen welnu ene nieuwe filmrolletje gebaseerd op den horrorfranchise, genaamd Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Diegene filmrolletje staat volledig los van den voorheen verschenen films of den volgende Netflix-serie.


 • Gran Turismo 7

  Gran Turismo 7-parcours Deep Forest Raceway getoond 06 december 2021 11:12


 • Crash Bandicoot 4: It's About Time

  Crash Bandicoot 4-studio werkt mogelijk aan nieuwe spel 06 december 2021 11:12


 • Final Fantasy 14: Endwalker

  Kosteloos speeldagen voordat Final Fantasy 14 wegens serverproblemen 06 december 2021 11:12


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den evolutie van Combat Evolved 06 december 2021 09:12


 • Bungie

  Phil Spencer denkt dat huidig Microsoft Bungie had kunnen liefhebben 06 december 2021 08:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader