Hoogtepunten: Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games


Cyberpunk 2077-ontwikkelaar werkt aan nieuwe games

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar CD Projekt Red is begonnen aan den vroege ontwikkeling van nieuwe games.

Dat heeft ie concern bevestigd honingbij ie bekendmaken van diens kwartaalcijfers. Den studio is op dit ogenblik ene onbekend tal nieuwe projecten “aan ie verkennen”. Ie is noch verhelderend watten den nieuwe projecten omvatten. Welnu liet ie concern weten dat ie “geleidelijk” multiplayerelementen aan zowel den Cyberpunk- mits The Witcher-franchise wil toevoegen, hoewel is noch uitgesloten dat dit via nieuwe games te den series gebeurt.

Lees voorts

cyberpunk 2077

Fysieke versie Grand Theft Automaat: The Trilogy verschijnt zometeen

Dat heeft Rockstar toestaan weten. Den fysieke editie zullen werkelijk op 6 december uitkomen, maar verschijnt nu op 17 december op PlayStation plusteken Xbox plusteken stap te 2022 op Nintendo Switch.

Rockstar heeft daarnaast patch 1.03 voordat den digitale editie van den spel uitgebracht. Ermee zijn, zoals uit den patch notes blijkt, meer dan honderdtal bugs plusteken andere problemen opgelost. 

Lees voorts

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Paper Mario verschijnt volgende week op Nintendo Switch Online

Vanaf 10 december is den Nintendo 64-game Paper Mario te spelen op den Nintendo 64-app diegene voordat Nintendo Switch Online-leden vacant is.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. Ie betreft den allereerste Paper Mario-game diegene origineel op den Nintendo 64 is verschenen.

Met Nintendo Switch Online krijgen abonnees onder andere toegang totdat ene NES- plusteken SNES-app waarmee games van diegene consoles op den Switch gespeeld kunnen wordt. Nintendo bracht vroeger dit klas ene uitbreidingspakket uit waarmee zowel N64- plusteken Mega Drive-games gespeeld kunnen wordt. Ie uitbreidingspakket kost – met ene regulier Switch Online-abonnement – 39,99 euro vanaf klas. 

Lees voorts

Paper Mario

Starfield-video toont meer artwork van den spel

Bethesda heeft ene meer dan zeven minuten durende video overheen hun volgende spel Starfield uitgebracht.

Den video zit vol met artwork waarin diverse planeten, schepen plusteken robots wordt getoond. Voorts is ie creatieve brein achter den spel, Todd Howard, aan ie woord. Veel concrete nieuwe kennisoverdracht overheen den spel wordt noch gegeven, maar weliswaar wordt er ene beeld geschetst van Bethesda’s mikpunt met den volgende science-fictiongame.

Lees voorts

Starfield

Den gamereleases van december

Ie klas loopt alweer ten einde plusteken dat zien wij verhelderend terug te den releases van december. Den enige uitgestrekte blockbustergame van den maand is Halo Infinite, completeren met ene tal interessante indiegames zoals Chorus, Solash Ash plusteken The Gunk. Dit zijn den gamereleases van december 2021!

Lees voorts

Halo Infinite

Geralt plusteken Yennefer te trailer van tweede The Witcher-seizoen

Netflix heeft ene nieuwe trailer uitgegeven van ie volgende tweede seizoen van den serie The Witcher.

Hierin zijn Geralt of Rivia plusteken Yennefer of Vengerberg, gespeeld doorheen Henry Cavill plusteken Anya Chalotra, te zien. Den trailer heet ‘The Last Wish’, watten zowel den naam van ie eerste roman te The Witcher-reeks is.

Lees voorts

The Witcher s2

Cyberpunk 2077 op dit ogenblik bestverkochte Steam-game

Dat blijkt uit dit officiële register. Den spel verscheen staart 2020, maar den verkoper van ie spel is opwaarts geschoten doorheen ene prijsdaling van vijftig procent, mits onderdeel van den herfstuitverkoop van ie toneel. Mensen kunnen den spel nu voordat 29,99 euro kopen.

Den verhoging te verkoper heeft er zowel voordat gezorgd dat den gemiddelde inschatting van gebruikers is gestegen. Den gemiddelde inschatting van den spel, diegene op lancering worden gehekeld doorheen ventilatoren plusteken pers wegens den vele aanwezige bugs plusteken andere problemen, staat op dit ogenblik modaal op ‘grotendeels positief’. Recente recensies van toneelspelers zijn modaal ‘hevig positief’.

Lees voorts

Cyberpunk 2077

Halo Infinite-spelers ontvangen vanaf vandaag meer XP vanaf wedstrijdje

Den eerste zes multiplayerpotjes van den dag leveren vanaf vandaag meer XP op te Halo Infinite.

Dat heeft 343 Industries aangekondigd. Straks vandaag moeten ene update wordt uitgerold waarmee dit wordt bewerkstelligd. Ie eerste wedstrijdje van ene dag levert nu 300 XP op, ie tweede plusteken derde wedstrijdje elk 200 XP plusteken ie vierde, vijfde plusteken zesde wedstrijdje elk 100 XP. Vanaf ie zevende wedstrijdje wordt er 50 XP verdiend.

Lees voorts

Halo Infinite

Den PlayStation Plus-games van december zijn onthuld

Vroeger lekten den games voordat december hoewel uit. Ie gaat wegens Godfall Challenger Edition (PS5 plusteken PS4), Mortal Shell (PS4) plusteken Lego DC Super-Villians (PS4). Den Challenger Edition van Godfall is ene nieuwe versie van den spel waar den singleplayer noch honingbij met zit. Den PS4-games zijn zowel op PlayStation 5 speelbaar. Den PlayStation Plus-games kunnen vanaf 7 december geclaimd wordt plusteken zijn totdat 3 januari vacant.

Nou zijn Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, Knockout City plusteken First Class Trouble nog totdat 6 december te downloaden voordat PlayStation Plus-abonnees. Daarnaast zijn zowel trio PSVR-games te claimen: The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition, The Persistence plusteken Until You Fall. Diegene games zijn totdat 3 januari vacant.

Lees voorts

Godfall

Weten streamer Ludwig stapt overheen van Twitch zoals YouTube Gaming

Vanaf vandaag streamt Ludwig speciaal op YouTube, zo kondigde hij aan via onderstaande video. Zijn eerste stream op ie toneel moeten zometeen vandaag plaatsvinden.

Ludwig streamde vroeger dit klas 31 dagen achter elkander, waardoor hij ie record voordat den meeste nieuwe Twitch-abonnees tijdens ene stream (283.066) zout. Te totaal heeft hij 3,1 miljoen volgens op Twitch. Op YouTube begint hij hoewel met 2,08 miljoen volgers.

Lees voorts

YouTube Gaming

Live-action trailer van Halo Infinite draait wegens vechtende mensheid

Den video toont hoe den mensheid doorheen den jaren heen te grootschalige gevechten verzeild is geraakt, met aan ie einde logischerwijs ene toekomstig kamp met Master Chief te den titelrol. Van dat laatste gedeelte van den trailer is zowel ene korte commercial met iets meer beeldhouwwerken uitgebracht, diegene onder den live-action trailer is te zien.

Den multiplayer van Halo Infinite lanceerde op 15 november op Xbox-consoles plusteken pc plusteken is kosteloos speelbaar. Den strijd komt op 8 december uit plusteken betreft welnu betaalde content, hoewel komt ie zowel op Spel Pass te staan.

Lees voorts

Halo Infinite

Plaatjes van volgende mmo Crimson Desert gelekt

Er zijn gameplaybeelden uitgelekt van den volgende mmorpg Crimson Desert.

Crimson Desert is ene mmorpg met ene uitgebreide singleplayercampagne. Ie spel speelt zichzelf daarbij overheen te idem universum mits Black Desert Online, den vorige mmo van ontwikkelaar Pearl Abyss.

Lees voorts

Crimson Desert

EA wil Battlefield-universum verstrooid overheen meerdere games maken 

Electronic Dokter heeft plannen wegens ene “verbonden Battlefield-universum” verstrooid overheen meerdere games te maken.

Dat vertelt Vince Zampella te ene vraaggesprek met Gamespot. Tegelijkertijd worden aangekondigd dat Zampella, den oprichter van Respawn Entertainment, den ontwikkeling van den Battlefield-franchise gaat overzien. Oskar Gabrielson, diegene meer dan negen klas werkzaam wasgoed honingbij ie concern, vertrekt honingbij EA.

Lees voorts

Battlefield 2042

Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl zijn trouwe remakes

Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl uitvoeren weinig nieuwsbericht, maar daardoor zowel weinig verkeerd. Den sfeervolle remakes bieden ene trouwe Pokémon-ervaring met ene tal subtiele (plusteken minder subtiele) wendingen aan den formule. Meer hoornschoen jouw er noch van te vooruitzien.

Lees voorts


  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


  • Splinter Cell

    Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell te ontwikkeling honingbij Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


  • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


  • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

    Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader