Kingdoms of Amalur-uitbreiding Fatesworn verschijnt op 14 december


Fatesworn speelt zichzelf overheen te ie nieuwe regio Gale Crossing. Den regio wasgoed vroeger eentje important punt op handelsroute Sativa Road, maar na verschillende oorlogen zakte den prijs van Sativa Fiber drastisch plus verloor den regio aan bij. Weliswaar komen er nog immermeer veel reizigers diegene zo veilig mogelijk vanwege den Eldrith Mountains willen zwerven. 

Ter ie nieuwe regio vindt eentje compleet verrassend vertelsel positie. Zowel is er eentje nieuwe gameplaymechanic genaamd ‘puinhoop’ watten wapens, vijanden plus portalen beïnvloedt. Den levelcap wordt zoals 50 verhoogd. Den vergroting komt op 14 december uit op pc, PlayStation 4 plus Xbox One. Ie is noch beroemd of den dlc zowel zoals Switch komt.

Kingdoms of Amalur: Reckoning verscheen origineel te 2012 plus is ontwikkeld vanwege onder andere The Elder Scrolls-ontwerper Kennen Rolston plus Spawn-schrijver Todd McFarlane. Re-Reckoning worden ontwikkeld vanwege Kaiko plus betreft eentje remaster met alle voorheen verschenen uitbreidingen. Den spel is verkrijgbaar op Switch, PlayStation 4, Xbox One plus pc.


 • solar ash

  Watten spelen wij dit weekend? 4 plus 5 december 03 december 2021 17:12


 • GTA Online

  Dubbele beloningen plus kortingen te GTA Online 03 december 2021 16:12


 • Dynasty Warriors 9

  Ene uitgebreide conservenblik op Dynasty Warriors 9 Empires 03 december 2021 15:12


 • Battlefield 2042

  EA schenken eerste details van nieuwe Battlefield 2042-map Exposure 03 december 2021 14:12


 • Quake Champions

  Quake-update voegt Horde-modus toe 03 december 2021 14:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader