Een uitgebreide blik op Dynasty Warriors 9 Empires


Den trailer is hieronder te bekijken. Te Japan is tussentijds eentje demo op consoles verschenen voordat den spel, maar ie is nog noch beroemd of plus wanneer diegene zoals ie Westen komt.

Voordien dit klas worden aangekondigd dat Dynasty Warriors 9 Empires op 25 schrikkelmaand 2022 ter ie Westen, waaronder Europa, uitkomt. Den spel worden vroeger dit klas voordat onbepaalde tijdstip uitgesteld. Te Japan komt ie spel hoewel op 23 december uit.

Dynasty Warriors 9 Empires moeten Castle Siege-gevechten, politieke interacties plus den optie wegens eentje inherent vechter te creëren bevatten. Voorts moeten den spel den gebruikelijke hectische gameplay uit den reeks bevatten, waarin toneelspelers met hun personage ie tapen tegen manschappen van honderden vijanden. Den reeks heeft zowel diverse spin-offs waarin ie met andere weten franchises wordt gecombineerd, zoals Hyrule Warriors.

Ie spel komt zoals PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus Steam. Den PS5-versie komt inclusief digitaal uit, maar mensen diegene den PS4-versie lichamelijk kopen ontvangen eentje kosteloos upgrade zoals den PS5-versie.


 • Battlefield 2042

  EA verstrekken eerste details van nieuwe Battlefield 2042-map Exposure 03 december 2021 14:12


 • Quake Champions

  Quake Champions-update voegt Horde-modus toe 03 december 2021 14:12


 • Take-Two zullen ie rechtspraak op den naam van It Takes Two hebben geëist 03 december 2021 14:12


 • Exo One

  Exo One heeft eentje uitermate sterke aantrekkingskracht 03 december 2021 13:12


 • Cities: VR

  Vr-spin-off van Cities: Skylines aangekondigd 03 december 2021 12:12Wel

Plaats een reactie

ajax-loader