Metroid Dread-ontwikkelaar werkt aan nieuwe game


Ie gaat wegens eentje third-person actie-rpg diegene zichzelf ter “eentje duistere fantasiewereld” afspeelt. Den spel draagt den codenaam ‘Project Iron’ plus ie gaat wegens eentje compleet nieuwe IP diegene voordat meerdere systemen uit moeten komen. Den uitgeverij is 505 Games. Veel meer details zijn er noch. Ie persbericht is hier te oplezen.

MercurySteam worden ter 2002 opgericht plus heeft ongeacht ie dit klas uitgekomen Metroid Dread onder andere Metroid: Samus Returns, Castlevania: Lords of Shadow plus Spacelords ontwikkeld.

Metroid Dread viel op release ter ieder geval ter den smaakwaarneming. Den spel scoorde eentje 9 op Gamer.nl: “Metroid Dread combineert den oude, vertrouwde Metroid-formule met toereikend frisse ideeën wegens den 35 klas oude reeks verfrissend leven ter te puffen. Noch voordien liet Samus zichzelf zo vloeiend gezaghebben plus is den daad zo spectaculair geweest. Den EMMI vormen eentje spannende onderbreking op ie standaard verkennen, maar overheen alle onderdelen van Metroid is even inderdaad nagedacht. Optionele upgrades voegen ter den meeste gevallen echter nauwelijks watten toe plus zo vrij indien Super Metroid wil ie zowel noch wordt. Ie zijn kleine misstappen voordat eentje spel diegene Metroid weer op den toegangsbewijs zet.”


 • Halo Infinite

  Den gamereleases van december 01 december 2021 15:12


 • Firegirl

  Consoleversies van platformer Firegirl uitgesteld zoals 2022 01 december 2021 15:12


 • PlayStation 5

  Systeemupdates voordat PS5 plus Switch uitgebracht 01 december 2021 14:12


 • Dead Cells

  Nieuwe betaalde vergroting voordat Dead Cells onthuld 01 december 2021 14:12


 • Fall Guys komt dit klas noch meer uit op Switch plus Xbox 01 december 2021 14:12Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader