Grid Legends-gameplay en -releasedatum wordt morgen onthuld


Dat wordt tijdens eentje stream gedaan diegene morgenmiddag wegens 17:00 uur Nederlandse tijdstip wordt uitgezonden. Den stream is hieronder te zien. Creative director Chris Smith plus community teamlid Chris Groves zullen meer zei overheen den locaties, wagen’s plus evenementen te den spel.

Ter Legends moeten den gameplay van Grid wordt voortgezet. Toneelspelers racen overheen traditionele racebanen, maar zowel doorheen diverse steden, zoals Parijs, Moskou, San Francisco plus Londen. Voorts is er eentje ‘race-creator’ wegens zelf te defini met watten voordat levensstijl wagens er wordt gereden. Zowel den Grid World Series-modus keert terug, waarin toneelspelers te maken krijgen met “felle persoonlijkheden, inwendig teampolitiek plus den beruchte Ravenwest Motorsport”. Den Britse uitvoerder Ncuti Gatwa vervult eentje rol – hij is onder andere beroemd van den Netflix-serie Sex Education.

Grid Legends komt ergens te 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc.


 • Crimson Desert

  Beeldhouwwerken van volgende mmo Crimson Desert gelekt 02 december 2021 11:12


 • Sonic Colors

  Sonic the Hedgehog dj-set van Steve Aoki worden gisteren uitgezonden 02 december 2021 11:12


 • Solar Ash

  Solar Ash is vanaf vandaag verkrijgbaar 02 december 2021 11:12


 • Titanfall

  Eerste Titanfall noch meer digitaal te koop 02 december 2021 10:12


 • Jett: The Far Shore

  Jett: The Far Shore verzuipt te mafkees vormgeving 02 december 2021 09:12Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader