Verhalen in Nintendo-games met Simon Zijlemans- Bonuslevel #73


Dit week is Simon Zijlemans te stamgast! Simon weten jou waarschijnlijk mits presentator, streamer, podcastmaker plusteken ie waarheid dat hij elke week ene nieuwe favoriete spel uiteindelijk heeft. Te overdracht 73 hebben den heren ie overheen waarom Nintendo zo weinig verhalende games maakt, of Metroid Dread GOTY wordt tijdens The Spel Awards plusteken hoe wij omgaan met persevenementen.

Hier vind jou den mp3

Kom tijdens onze Discord! Via dit listig schenkkan jou met onzerzijds plusteken andere luisteraars kletsen overheen games plusteken den nodige onzin. Gewoon verrichten, is wieg! Dan schenkkan jou zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jou ene vraag inzenden? Dat schenkkan! Stuurwiel ene mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met ene K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met ene Q!) plusteken wellicht waarnemen jou jezelf terug te den volgende overdracht!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plusteken alle andere volwassene platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plusteken onze Twitter- plusteken Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plusteken hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Omvangrijke Mario Party Superstars Review plusteken Guardians of the Galaxy is verrassend inderdaad! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Ongezouten plusteken den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl Preview plusteken GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10

Wel

Plaats een reactie

ajax-loader